linki atmaya gerek yok.roger wikisini bizim(korsanfan) siteden oku.orda geçiyorşu linki at okuyayım bi
eğer doğruysada garp rogere olan düşmanlığından demiştir roger KK olmayı sonuna kadar haketmiştir
linki atmaya gerek yok.roger wikisini bizim(korsanfan) siteden oku.orda geçiyorşu linki at okuyayım bi
eğer doğruysada garp rogere olan düşmanlığından demiştir roger KK olmayı sonuna kadar haketmiştir
ben aksini iddaa etmiyorum,zaten eşit güçteler diyorum.op ta geçen bilgilere göre konuşuyorum,garp demiş şansı yaver gitti diye,sen bana wb nin göğsündeki yaradan bahsediyorsun.Ayrıca şu an Dünya'nın En Güçlü Adamı olan Beyazbıyık'ın göğsündeki yarayı açan da Gol D. Roger'dır. Kendi zamanında Dünya'nın En Güçlü Korsanı olmayı başarmıştır. Gücünü bildiğimiz Beyazbıyık ile dövüştüğü için yeteneklerinin ne kadar üstün olduğu hakkında ipucu elde edebiliriz.
bunuda oku
one piece wikiden alıntıdır
garp nefrettinden öyle birşey niye söylesin.o kadar nefreti olsa ace yanına almazdı.sen anlamak istemiyorsun galiba.ben demiyorum ki roger zayıfın tekiydi.ewet güçlüydü.wb ile o eniyileriydi.ama şansı yaver gitmiş işte,garp öyle diyorsa ileride görürüz.niye anlamak istemiyorsun ne yazmışlar vikide kendi devrinin en güçlü korsanı WB de vardı o devirde
ayrıca garp rogere olan nefretinden söylemiştir o sözü
şanslamı güç şöhret ve zenginliği aynı anda elde etti
Koskoca korsanlar kralı yakalandığı amansız hastalığı yüzünden çok az bir ömrü kalmıştı kendi isteğiyle teslim oldu ve idam edildi öleceğini bildiği için kendini kasmadı zaten ölücekti.Beyaz Sakalda yaşlılık ve hastalık vardı fakat oğlum dediği Ace'i kurtarmak için savaştı ve direndi sonunun geldiğini anladığında o da son sahnesinde direnmedi karasakal korsanlarına...zaten o darbelerden sonra da yaşaması biraz mucize olurdu.benim anlamadığım bir şey var.wb o kadar kılıç mermi top yiyiyor yüzünün yarısını kaybediyor bilmem kaç tane kılıç saplanıyor felan ölmüyor.koskoca korsanlar kralı gol d roger 2 kılıç yiyip ölüyor