Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Gol D. Roger †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 289 86.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 45 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    334
Enel daha Luffy'ye dayanamadı.Tek yumrukluk işi var WB tek yumrukta bitirir işini.
Beyler bunu biz demiyoruz anlamakta güçlük çekiyorsunuz.Mangaka diyor bunu Roger=WB diye.Biz uydurmadık yani.Konuşurken kanıtlarla konuşsak.Kafamıza göre uyduruyoruz bu böyle şu şöyle diye.WB'nin yarası var evet.Roger'da olmadığına emin misin?Görmedik ki?Olabilir de olmayabilir de.Ama siz kesin konuşuyorsunuz bilinmeyen birşey hakkında.
WB luffyi gördüğünde shanksı hatırlıyor rogerla olan savaşta shanks ve buggyi yani savaş olmuş sadece roger ve WB arasında değil savaşta bir kazanan olmassa son bulmaz değilmi ve kazanan taraf roger ve tayfası olmuş
eşit diye birşey yok arkadaşım siyam ikizimi bunlar dennk vardır denk tam eşit değildir yani çok yakındır yani WB rogere denk fakat her denk eşit değildir unutma bunu

WB Shanks'ı tabi hatırlayacak şapkayı onda görüyor çünkü.Her savaşın kazananı yokki.Savaşta Vista ile Mihawk kapışıyor.Uzatmadan bitirdiler.Belki böyle oldu.Ben belki diyorum.Sen kesin konuşuyorsun.Sen mi yazıyorsun mangayı?Mangaka Oda denk dediyse denktir.Niye kafamızdan uyduruyoruz.
kazanan yok öyle büyük savaşta roger hade bitirek diyecek:D
mihawkla vistanın olayı farklı savaş ertelendi sen onla rogerın savaşını birmi tutuyorsun
sen denkin kelime karşılığını biliyormusun
her eşit denktir fakat her denk eşit değildir
sen mangakaların denk lafından eşit anlamışsın ben farklı anlamışım olay bundan ibaret

herkez takmış yaraya.luffy lucci yi yendi demi,ondan güçlü oluyor,ama ayağı kalkamıyordu bir sürü yarası vardı,şimdi de denk denilen iki adam vs edecek birinde yara olacak diğerinde olmayacak mı diyorsunuz.sizin dediğinize göre roger ı kimse zorlamadı kimse temas bile edemedi.garp bile demiş wiki yi düzgün okuyun şansı yaver gitti ği için kk olmuş diye...demek gelleni gideni rahat yenmemiş bide denmiş wb=roger,siz hala zorluyorsunuz yok rager kraldı odaha güçlü diye,ideal ve arzular farklıdır ondan .

şansla kral oldu diyorsun öylemi tamam bunu üzerine yorum olmaz diyorum...
Arkadaşım çeviriyi tam okumadın galiba...
Eğer tam okumuş olsaydın GARP'ın Roger için şansla kral olduğunu söylediğini görürdün...
WB gibi yara almaktan çekinmeyen birinin yara almasından daha doğal ne olabilir...
Savaşta bir çok marine kılıç sapladı WB'ye şimdi kalkıp Bakın Marinelere WB yi deşecek kadar güçlülermi diğeceyiz...
Adam zaten darbe almaktan korkmuyurki... Dövüş stili WB gibi olan birinin ciddi bir vs de yara almaması VS nin ciddi olmadığı anlamına gelir....
Garp'ın şansla kral oldu demesi benim canımı sıkıyor ,galiba birtek beni sıkmış... :)

garp ın sanş dediği şöyle birşeyde olabilir. roger ve shiki nin savaşında roger korsanları yenilme imkanları varken fırtına cıktı, shiki nin donanması fırtınada battı ve shiki nin kafasına dümen girdi..... sanş açıklaması böyle şeylerde olabilir. yada sanş derken yanında tam ihtiyacı olan kişiler vardı ona çok yardım ettilerde olabilir... sadece vs lerde şans aramayın bence.... belkii wb daha güçlü ama tayfası roger ın daha yüksek yerlere gelmesine yardımcı oldu

ya hatırlıyormusunuz luffye demişlerdiki en gçlü gücü taşıyorsun buda yanına adam toplama yeteneği işte şans kavramı ...

edd war tamamen bir sans belkide onu kastetmiştir garp....normal sartta oro jackson ve o efsanevi tayfa bile o kadar gemiyle heleki shikinin o tamemen onu deniz üstünde 10-0 öne geciren yetenegiyle bas edemezlerdi, jolly roger korsanlarının işi zordu gördük ama...nasıl olduysa bilinmez bir fırtına hani luffye yardım eden gibi işleri degiştirdi....:püstelik bende rogerın wbyi yendigini düsnmüyorum....ace jinbei vssi gibi olmustur büyük ihtimalle...öyle iki adamki sonunda birbirlerine saygı göstermişlerdir yoksa....wb yenilmiş olsa yenildim der....sadece yarayı vurguluyor....yani orda ben bu yara neden o kadar önemli olsun diye düsnmüştüm ilk basta ama....wbnin gücünü gördükten sonra rogerın o yarayı ona gencken yapabilmesi herseyi özetliyor ikiside tam anlamıyla canavarmıs....:good: belki roger irade olarak az daha güclüdür ama savas gücü olarak denk oldukları zaten buggy tarafından söylendi....ve mangaka tarafından iki kral olarak bas sayfada gösterildi...yani kabul etmek lazım bence bunu.... en fazla roger az daha güclüdür denir fazlası denmez....ve son olarak ölüleri rahat bırakın:)

ben demiyorum garp diyor ve wiki de geçiyor.
o wikide geçen shiki olayı taktınız bu wikiye o site sürekli günceldir bilgileri 100 de 100 doğru değil zaman geçtikçe bilgiler yenileniyor yanlış olanlar düzeltiliyor 2 ay sonra orada bambaşka şeyler yazacak

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık