Shiki tabi ki takıntılı olacak bundan normal bir şey var mı? Adamın önünü koca filo ile kesip bana katıl yoksa seni öldürürüm dedi. Sonra ne oldu koca filo darmadağın, kafasında kocaman dümen girmiş bir vaziyette dağıldı adam. Tayfa pert, filo pert.Bakın şimdi sizin de anlayamadığınız nokta Shiki Roger'i takıntı haline getirmiş sorunlu biri.
Aynı SHiki Roger ile düşman olan Whitebeard'a devir senin devrin demedi mi?
http://media.animevice.com/uploads/0/9053/189631-22_4_1_super.jpg
Whitebeard muhattap bile almayıp '' saçmalayacaksan seni denize gömerim '' diye de koyuyor postayı zaten kendisine.
Aynı Shiki yine atarlı gidip MF'e ezik dediği adamlardan hayatının dayağını yedi.
Garp ise her Roger ortaya çıktığında onun peşine yanına 3-5 koramiral alıp gidebilecek güçte ve cesarette biri. Reddetmese amiraldi bu adam.
Sırf Roger'i takıntı yapmış sorunlu bir adamın sözleriyle Roger'e 3 amiral aldırdınız helal.
Peki ya Roger? 2 Yıl sonra KK oldu aştı gitti. Bu adam onun gücünü 2 yıl önce gördü ve ne diyor? Sizin gibi ezikler onu yakalayamaz. Kendi de Rogera ezildi bir bakıma. Ezik manası çok geniş bir kapsam kendini büyük görebilir onlara karşı buradan ben demiyorum ki Shiki onlardan güçlüdür. Güçlü olsa zaten yenerdi ama Roger ezip geçmiş Shiki'yi, Shiki de adamın gücünü görmüş ve siz onu yakalayabilecek güçte değilsiniz diyor kısaca. Hem aradan 2 yıl geçmiş Shiki ile ki halinden çok çok güçlenmiş olması gayet normaldir Rogerın.