Konuyu açan arkadaşın Dof fanı olduğunu görünce, böyle bir konu açılmasının normal olduğunu anladım.
Nerde yapıyor böyle şeyleri.Roger tek başına 3 amiralle dövüştüğünde en kötü kendiyle beraber yanlarında götürür amiralleri.Belki bir tanesi zar zor ayakta kalır.Roger bu boru değil korsan kraldan bahsettiğini unutuyor bazı arkadaşlar.Amiraller sıra sıra gelirse zaten tokatlar Roger.Üçü birarada ise ölse bile en az iki tanesini yanında götürür.
Durum böyleyken yanında Rayleigh olunca orta zorlukta ezerler amiralleri.Zira Ray gençken bakkala gider gibi amiral saf dışı bırakıyor.
Shabondy'de yapacağını söylemişti yalan söylemesi için bir sebep yok.Geçmişten bahsediyor çünkü.Ki günümüzde de Wb ile birlikte hala bir efsane adam.Garp öyle diyor.Mübalağa yapıyorum ama yardıma gitmesi zaten öyle olacaktı.1 - 2 dakikaya yanına gitmesi lazımken Kizaru'yu bir süreliğine püskürtecekti.Işık adam 5 dakika kendine gelemeyip peşine düşemeyecekti yani.Nerde yapıyor böyle şeyleri.
Bu konuyu açtığım donemde, genel tartışmada surekli, Roger üç amirali alabilir mi gibisinden tartışmalar dönüyordu. O yüzden açmıştım.Konuyu açan arkadaşın Dof fanı olduğunu görünce, böyle bir konu açılmasının normal olduğunu anladım.
Bir ayağı çukurdaki haliyle amiralden kaçmamış Rayleigh. Dinç halinde mi kaçacak?Roger ve Ray ikilisi anca kaçarlar amiralden. Şahsen bu ikilinin 1 vs 1 de dahi amirale karşi kazanacağından şüpheliyim.
Yapmıyor ama yapardım diyor. Onu demesi bile bence yeterlidir ki yaşlı, kaç senedir eline kılıç almamış hali bile yeri geldiği zaman amirali tutup oyalayabiliyor. Bir de genç ve zirve çağında ki iyi bir hali bence net olarak amiral seviyesinin üstündedir.Nerde yapıyor böyle şeyleri.
Sahnenin devamını görmedik ki, Kuma herkesi yolladıktan sonra uçmuştur olay yerinden Ray yahut onu da Kuma patilemiş olabilir, nasıl dağıldıklarını bilmiyoruz sonuçta Diğer yandan serüven boyunca hep kaçtıklarını hiç yakalanmadıklarinı söyleyen de Ray zaten.Bir ayağı çukurdaki haliyle amiralden kaçmamış Rayleigh. Dinç halinde mi kaçacak?