Ray yakalanmadık derken öyle bir edayla söylüyor ki ben şunu anlıyorum.Bizi yakalayacak güce sahip değillerdi çok denediler ama olmadı gibi.
Sizin gibi eziklerin o adamı yakalamasına imkan yok hahahaha.Shiki reyiz ya. Benim için olayı bitirmiştir bu kısım.Roger'ın gücünün boyutlarını gayet hissettiriyor.
Yapmıyor ama yapardım diyor. Onu demesi bile bence yeterlidir ki yaşlı, kaç senedir eline kılıç almamış hali bile yeri geldiği zaman amirali tutup oyalayabiliyor. Bir de genç ve zirve çağında ki iyi bir hali bence net olarak amiral seviyesinin üstündedir.
Diğer bir şekilde çıkarım yapmak gerekirse Shiki'nin üzerinden giderim.Shiki ve Roger Edd War savaşını yaptılar. Shiki büyük bir donanmaya sahip olmasına rağmen savaşı kaybetti. Roger ise iki yıl sonra KK oldu. Yani gücü daha da fazla artarak bunu yaptı. Roger teslim olduktan sonra ise Shiki'nin sözleri ise şu şekilde idi.
Sonrasında olanlar ise Shiki tek başına Marineford'a gider ve oranın yarısını yok eder. Karşısında ki adamlar ise Amiral Sengoku ve Roger'ı bir çok kez ölümün kıyısana getirdiği söylenen Garp'dır. Marineford'un yarısının yok olmasından savaşın hmen bitmediği zaten belli. Yani Shiki bile bir şekilde iki Amiral gücünde olan adamla bile bir zaman dövüşebiliyorsa Shiki'nin gücünü övdüğü ve iki yıl sonra KK olmuş Roger nasıl bir güçtedir bu çıakrımıda siz yapın
Sizin gibi eziklerin o adamı yakalamasına imkan yok hahahaha.Shiki reyiz ya. Benim için olayı bitirmiştir bu kısım.Roger'ın gücünün boyutlarını gayet hissettiriyor.