Sevilmeyecek bir karakter değil. Sırf Zoro'yla dövüştü diye ayyuka çıkaracak değilim King'i. Ederi neyse o. Sonuçta Zoro için bir ölçüt değil King. Orta zorluk arası aldı geçti reyis ne de olsaSen kingi seviyordun saniyordum
Sevilmeyecek bir karakter değil. Sırf Zoro'yla dövüştü diye ayyuka çıkaracak değilim King'i. Ederi neyse o. Sonuçta Zoro için bir ölçüt değil King. Orta zorluk arası aldı geçti reyis ne de olsaSen kingi seviyordun saniyordum
Heh ya işte bu doğru yola gelmişsin. Birde kata>king desen tadından yenmezSevilmeyecek bir karakter değil. Sırf Zoro'yla dövüştü diye ayyuka çıkaracak değilim King'i. Ederi neyse o. Sonuçta Zoro için bir ölçüt değil King. Orta zorluk arası aldı geçti reyis ne de olsa
Hangi orta zorluk?Arkadaşlar. Luffy ve Zoro'nun farkı şu. Luffy'nin dövüşleri yüksek zorlukla geçip bitirici vuruşları da yüksek zorluk oluyor. Misal G2 ve g3 ile bir ton saldırı yapıyor rakibine ancak düşüyor rakibi. Zoro ise orta zorluk devam ettiği dövüşte p-up'lı bitirişle düşük zorlukta bitiriyor. Yani;
Luffy=> yüksek zorluk+yüksek zorluk
Zoro=> orta zorluk+düşük zorluk
Aralarındaki fark bu.
King dövüşünde esas bela olan şey Enma'nın yüksek haki kullanımıydı lakin Zoro'nun hakai'den kalan yaralarının hiçbir etkisi yoktu diyemeyiz. Çünkü adam kesilmediği hasar almadığı halde vücudunun saçma sapan yerlerinden kan akıtıyordu. İlla bunun açıklanmasına gerek yok görüyoruz zaten; mangaka resmetmiş.
Yüksek zorluk diyebilmek için ölüp dirilmek gerekiyor. Zoro sadece azraili gördü o yüzden orta zorluk.Hangi orta zorluk?
Mr1 savaşı, Kaku savaşı veya King savaşında bildiğin başta can çekişiyordu. Zoro düzgün rakiplerle çarpıştığında aynı Luffy gibi büyük sıkıntılar çekti. Power up aldıktan sonra da hiçbir zaman orta zorluk bir durumu olmadı. Her şeyini ortaya koyarak ancak savaşı bitirdi. Bu adam King'i orta zorlukta yendiyse neden savaş boyu öleceğim diyordu? Tüm gücünü ortaya koyduktan sonra neden bayıldı? Bu mu orta zorluk
Sanji savaşına bile orta zorluk olarak bakmıyorum. Öncesinde kırılmadık kemiği kalmadı adamın, gen uyanışı geçirdi ve vücudu yoruldu. Gen uyanışından sonrasını değerlendirirsen karakter tek komboya yalan oldu ama öncesi de önemli.Yüksek zorluk diyebilmek için ölüp dirilmek gerekiyor. Zoro sadece azraili gördü o yüzden orta zorluk.
Bu zamana kadar manga sayfası/paneli atıyorum kardeşim kafasıyla bir şeyler savunduğunu zannedip patlamış mısır gibi patlayan kişileri çok gördük.
Toki ile Oden'ın boy farkı nedir ya? One Piece'te leylekler mi getiriyor çocukları? Elinin biraz ayarı olsun be adam.
Ben hep doğru yoldayım bebeğim biraz beni takip et; dua edersinHeh ya işte bu doğru yola gelmişsin. Birde kata>king desen tadından yenmez
Bu da resmi olarak Oda'nın elinden mi çıkmıştı ? Hani doğrusunu bilelim ki Oda'ya meydan okuduğunu bilsin birileri
En son burada ne patladılar ama
Mr1 dövüşü hala ve hala bu zamana kadar Zoro'nun yaptığı en zorlu dövüştür. Çünkü Zoro orada fiziksel olarak da kafa olarak da neredeyse bitik duruma gelmişti.Hangi orta zorluk?
Mr1 savaşı, Kaku savaşı veya King savaşında bildiğin başta can çekişiyordu. Zoro düzgün rakiplerle çarpıştığında aynı Luffy gibi büyük sıkıntılar çekti. Power up aldıktan sonra da hiçbir zaman orta zorluk bir durumu olmadı. Her şeyini ortaya koyarak ancak savaşı bitirdi. Bu adam King'i orta zorlukta yendiyse neden savaş boyu öleceğim diyordu? Tüm gücünü ortaya koyduktan sonra neden bayıldı? Bu mu orta zorluk
Zoro ile King'in savaşı, Zoro kral hakiyi saldırılarına entegre ettikten sonra iki eşit karakterin savaşı değildi, bu yüzden King'i yeterince analiz etme fırsatı bulamadık. Katakuri gibi rakibini iki gün dövseydi, bir sağ kol olarak daha fazla özelliğini görebilirdik.King vs. Yamato ne olur beyler bayanlar ?