Bu zamana kadar manga sayfası/paneli atıyorum kardeşim kafasıyla bir şeyler savunduğunu zannedip patlamış mısır gibi patlayan kişileri çok gördük.
Ciddi diyorum zorluk kavramını gözden geçir.En kötü olduğun konu bu hiç ayarın yok bu konuda.Zoro vs Kaku’dan daha şiddetli tek Zoro dövüşü oldu o da Daz.Ekstrem zorluktu öldü öldü dirildi adam mucizelerle kazandı.Yani o zaman sen Zoro’nun şu ana dek rakiplerine orta zorluk atıp geçtiğini söylüyorsun.Hadi King’i geç objektif bakamıyorsun diyelim Kaku manga geçmişinde adamın en önemli rakiplerinden biri oldu.Ona yüksek atmadı buna atmadı Oda Zoro’ya kaç tane böyle vs çizer sence manga boyunca...Who da Jinbei'yi yaraladı.Önemli olan ne derece yaraladığı. Kaku ile Lucci'nin inme zorluğu aynı değil. Yüksek zorluk hiç değil Kaku dövüşü.
Yav illa uzun uzun yazalım mı ? Bu kadar net olan şeylerde bile açıklama yapmak zorunda olmak cidden yorucu... Basit bir mantık bile yetiyor.Süreye oynayan yamulur, hata eder.
Üç kılıç kullanan adamın kılıcı neden bırakmadığını mı soruyorsun ciddi ciddi?Öğrendikten sonra niye bırakmadı kılıcı da bu kılıç beni öldürecek savaş uzarsa dedi. Abi çok açık var bu tezlerinizde.
Ciddi diyorum mangayı baştan oku.Mr.1 dövüşü King dövüşünden daha zorluydu zaten.Birisinde Zoro'yu o hale kendi başına getiren Daz vardı, diğerinde kılıç +iksir etkisiyle uğraşan Zoro karşısındaki King.Objektif olmayan hep sendin ben değil ayrıca.Yorumlarını biliyoruz.Sırf senin gönlün olsun diye inanmadığım bir şey söyleyemem.Ciddi diyorum zorluk kavramını gözden geçir.En kötü olduğun konu bu hiç ayarın yok bu konuda.Zoro vs Kaku’dan daha şiddetli tek Zoro dövüşü oldu o da Daz.Ekstrem zorluktu öldü öldü dirildi adam mucizelerle kazandı.Yani o zaman sen Zoro’nun şu ana dek rakiplerine orta zorluk atıp geçtiğini söylüyorsun.Hadi King’i geç objektif bakamıyorsun diyelim Kaku manga geçmişinde adamın en önemli rakiplerinden biri oldu.Ona yüksek atmadı buna atmadı Oda Zoro’ya kaç tane böyle vs çizer sence manga boyunca...
Forumda çok saçma yorumlar görmüştüm, onunki yenisi oldu. BB, 3 Amiral alacakmış. :/ Gerçi Akainu, Marco'dan kaçtı diyen birisi. Normal o yorum. :/Akainu'yu görünce 100 metre koşu rekoru kıran adam 3 Amiral alacakmış. Fanlık da bir yere kadar. Seri sonuna yaklaştık banko alacağı bir Amiral bile yok Teach'in. Önce Shanks veya Kuzan'ı indirsin, öyle kendisini high top tier seviyesine koyarız.
Forumda çok saçma yorumlar görmüştüm, onunki yenisi oldu. BB, 3 Amiral alacakmış. :/ Gerçi Akainu, Marco'dan kaçtı diyen birisi. Normal o yorum. :/
3 Amiral WB'nin saldırısını zorla durdurmuş öyle demeyin. O kadar zorlandılar ki 0.0000000001 cm geriye kaydılar.Prime Newgate ve Roger bile alamaz 3 tanesini..
Burada da taktiksel olarak kaçıyordu zaten. Ayrıca Mihawk hala Vista seviyesinde.3 Amiral WB'nin saldırısını zorla durdurmuş öyle demeyin. O kadar zorlandılar ki 0.0000000001 cm geriye kaydılar.
Hoşgeldin Will.Yamato gücünü bildiğimiz tüm komutanlardan öndedir. Wb'de Marco gibi bir sağ kol olmasına rağmen zamanında Oden ve potansiyel olarak bir Ace varsa, Roger da nasıl Ray gibi biri varsa; Kaido'da da Yamato vardı. Kaido'ya yakın hissetse dengeleri değiştirecek bir isimdi. King'e hiçbir şekilde kaybetmez, hele Queen falan yazılıyor, ona hiç etmez. Küçük düşürmeyin şu karakteri.
Üç kılıç kullanan adamın kılıcı neden bırakmadığını mı soruyorsun ciddi ciddi?
Hayda, hoşbulduk da cevap bu mu?Hoşgeldin Will.