Buna leş Sanji'nin leş saldırı gücüyle attığı tekmeler sonucu mu karar verdin ?Pica taşla vursa kendi golemi parçalanır lan... Bu adamın vücudu demir gibi... Kokası da net Picadan daha iyi.
Buna leş Sanji'nin leş saldırı gücüyle attığı tekmeler sonucu mu karar verdin ?Pica taşla vursa kendi golemi parçalanır lan... Bu adamın vücudu demir gibi... Kokası da net Picadan daha iyi.
Artık demiyorum Kata ekstrem zorlukta alır Queen en fazla denk olabilir.Queen kötü performans verdi daha ciddi bekliyorduk. @Tiksav Lee Tam katılamıyorum Vergo shichilerle boy ölçüşen bir adam.Katakuri de sağ kol ama Queen>Kata diyorsun onu napıcaz ?
Noldu fikrini ne değiştirdi ?Artık demiyorum Kata ekstrem zorlukta alır Queen en fazla denk olabilir.
Ahahahah... Vergo Oni Take'yle Picayı golemin içindeyken öldürmesin dua et.Buna leş Sanji'nin leş saldırı gücüyle attığı tekmeler sonucu mu karar verdin ?
Hee hee la daha saldırı tutturamıyor bu Pica ne üzerine basması? Lokum gibi parçalıyorlardı bunu :SPica bunun üzerine bassa yanlışlıkla ezer.
La ne kıyasalayacam @Tiksav Lee yazmış bende devamını getirdim.Hep bir Doffy ile kıyaslama çabaları
Seni üfürsem uçuruyorum yav ateşe ne gerek var.O mangalı kursa ne olur ya sonuçta @Sir Crocodile ateş olsa cürmü kadar yer yakar
Aslında çok şey yapmaya gerek yok ikisinin yenildikleri saldırılara baksak yeter.Pica'nın o cüsseyle dert edeceği en son şey saldırı gücüdür. Herif vurunca şehir Konyaaltı plajındaki dalgalar gibi dalgalanıyor. Bu adamda saldırı gücü aramak Sanji'de hız nerde demek gibi bir şey.
Çok iyi açıklamışsın, eline sağlık hocam. Bende küçük bir ekleme yapmak istiyorum. Hemen hemen Picayla yakın boyutta olan plato'ya Sai tek tekmeyle ne hale getiriyordu...Aslında çok şey yapmaya gerek yok ikisinin yenildikleri saldırılara baksak yeter.
Pica'nın nihai formu bu. Önünde duran şu yapının ismi kral platosu mu neydi. Bir de Zoro'nun verdiği ayarı görüyoruz. Gelgelelim bu plato tepeden hallice bir şey belli oluyor. Onun iki üç katı uzunlukta işte Pica.
Kıyas yapmak için bir ölçek vereyim, aynı platoyu solda görüyoruz. Sağda ise Dressrosa sarayı var ona kıyasla küçük kalıyor.
Neyse gelgelelim işin özüne, bu plato kaç metre uzunluktadır sence? 150-200 metre desek, Picaya da 500 - 600 metre desek uygun mudur?
Bir de Vergo'nun yenildiği saldırıya bakalım;
Sev ya da sevme, Pica şuradaki dağların dibinde taş parçası gibi durur anca.
Bunun kıyasını nasıl yapıyorsun ? Hangi ölçüler kullanılıyor ? Merak ettiğimden soruyorum.Aslında çok şey yapmaya gerek yok ikisinin yenildikleri saldırılara baksak yeter.
Pica'nın nihai formu bu. Önünde duran şu yapının ismi kral platosu mu neydi. Bir de Zoro'nun verdiği ayarı görüyoruz. Gelgelelim bu plato tepeden hallice bir şey belli oluyor. Onun iki üç katı uzunlukta işte Pica.
Kıyas yapmak için bir ölçek vereyim, aynı platoyu solda görüyoruz. Sağda ise Dressrosa sarayı var ona kıyasla küçük kalıyor.
Neyse gelgelelim işin özüne, bu plato kaç metre uzunluktadır sence? 150-200 metre desek, Picaya da 500 - 600 metre desek uygun mudur?
Bir de Vergo'nun yenildiği saldırıya bakalım;
Sev ya da sevme, Pica şuradaki dağların dibinde taş parçası gibi durur anca.