O mangalı kursa ne olur ya sonuçta @Sir Crocodile ateş olsa cürmü kadar yer yakarSen de alttan alta veriyorsun ateşi ha görmüyorum sanma
O mangalı kursa ne olur ya sonuçta @Sir Crocodile ateş olsa cürmü kadar yer yakarSen de alttan alta veriyorsun ateşi ha görmüyorum sanma
Hiii var var hayallerde var. Bir sürü var hem de. Sonuçta hayal.Kikir kikir hala gülüyorum puhahhaha.. Pica'yı alacak komutan altı bir sürü adam var.. Dof tayfasında bile iki numara değil ne anlatıyon
Vergo sağ kol Pica değil.Bu Pica’nın gücünü düşürmez tabii.Dof ailesinde Dof dışında en az 2 tane daha üst düzey adam olduğunu gösterir ama.Hiii var var hayallerde var. Bir sürü var hem de. Sonuçta hayal.
Bunu da çok seviyorum; "Dof tayfasında iki numara değil"
Vergo bambu sopasıyla mı alacak Pica'yı ? Pica yellense Vergo elindeki sopayı kaybeder. Muahha.
Pica ne ile indirecek Vergo'yu onu açıklasana bir merak ettim.Vergo bambu sopasıyla mı alacak Pica'yı ? Pica yellense Vergo elindeki sopayı kaybeder. Muahha.
Katılıyorum. Doflamingo komutan. Vergo ve Pica veteran seviyesinde.Vergo sağ kol Pica değil.Bu Pica’nın gücünü düşürmez tabii.Dof ailesinde Dof dışında en az 2 tane daha üst düzey adam olduğunu gösterir ama.
Katakuri de sağ kol ama Queen>Kata diyorsun onu napıcaz ?Vergo sağ kol Pica değil.Bu Pica’nın gücünü düşürmez tabii.Dof ailesinde Dof dışında en az 2 tane daha üst düzey adam olduğunu gösterir ama.
Pica taşla vursa kendi golemi parçalanır lan... Bu adamın vücudu demir gibi... Kokası da net Picadan daha iyi.Hiii var var hayallerde var. Bir sürü var hem de. Sonuçta hayal.
Bunu da çok seviyorum; "Dof tayfasında iki numara değil"
Vergo bambu sopasıyla mı alacak Pica'yı ? Pica yellense Vergo elindeki sopayı kaybeder. Muahha.
Pica'nın o cüsseyle dert edeceği en son şey saldırı gücüdür. Herif vurunca şehir Konyaaltı plajındaki dalgalar gibi dalgalanıyor. Bu adamda saldırı gücü aramak Sanji'de hız nerde demek gibi bir şey.Pica ne ile alacak Vergo'yu onu açıklasana bir merak ettim.