En az 100 sayfa sürecek bir vs konusu kokusu alıyorum. Vergo vs Pica
King, Kata ancak o kadar sürdü... Dns 100 sayfa yazı yazmayacaksa, genel zaten Vergoyu daha güçlü görüyor.En az 100 sayfa sürecek bir vs konusu kokusu alıyorum. Vergo vs Pica
Dressrosa'da geçerse Pica'yı alabileceğini düşünmüyorum Vergo'nun. Ama genele bakarsak Vergo alır. Pica her yerde öyle avantajlı değil ki o dev formuna bürünsün.En az 100 sayfa sürecek bir vs konusu kokusu alıyorum. Vergo vs Pica
Açık söyleyeyim kafamdan salladım o platoya 150 - 200 metre derken çok düşünmedim. Ama bence daha bile düşüktür. Rakamları bilerek bol verdim.Bunun kıyasını nasıl yapıyorsun ? Hangi ölçüler kullanılıyor ? Merak ettiğimden soruyorum.
Kıyaslayabilirsin bir şey diyemem ama o dağa kurulan tesis çok büyük görünüyor. Pika'nın üzerindeki yapıları ve dağın üzerindeki yapıları karşılaştırıyorum bana Pika daha büyük gibi geliyor.Açık söyleyeyim kafamdan salladım o platoya 150 - 200 metre derken çok düşünmedim. Üstüne rakamları bilerek bol verdim. Ama bence daha bile düşüktür.
İlla bir hesaplama istiyorsan telefondan pixel hesabı yapamam ama şunu bırakayım mesela.
Solda platonun yanında görülen yapı Korrida kolezyumu. Genişlik babından çok küçük olsa da uzunluğu o platonun yarısı kadar duruyor gibi bu çizimde.
Aynı kolezyumun ilk görünüşü bu. Tam rakamı bilip söyleyemem oradaki insanlardan hesaplayalım desek perspektif farkı var.
Kıyas olması açısından şunu bırakayım. İtalyadaki bu kolezyumun uzunluğu 48 metre olarak geçiyor. Zaten bayağı da benziyorlar.
How Tall is the Colosseum in Rome ? Size, Height and Dimensions
Fascinated about the Roman Colosseum Height and Walls? Here are the facts you didn’t know about the Colosseum dimensions.visit-colosseum-rome.com
Rakamları abartıp bol keseden vererek Dressrosa kolezyumu İtalyadakinin iki katıdır desek bile ancak 100 metre ediyor ki o kolezyum platonun yarısı gibi duruyor dediğim gibi. 200 metre derken abartmışım bile cidden.
Haa yok sen Pica ile o dağı nasıl kıyaslıyorsun dersen onu da deneriz. Pica için verdiğim boyutu kabul eder misin?
Noah> Dağ>PikaTekrar boyut meselesindeki olaya bir geleyim.
@Earendill Şimdi burada bir ev var işaretleldiğim
Senin yaptığın çıkarıma göre Pica 500,600 metre.
Sonra diğer sahneyi atıyorsun ve Pika'dan çok çok büyük olduğunu iddia etmişsin.
Açıkcası attığın resimde kafamı karıştıran bir şey var işaretleyerek gösterdim yukarda.
Bu tesisin kaç metre olduğunu düşünüyorsun ? Oradaki yapıların her biri 100 metre dahi olsa o dağ pika'nın boyutuna anca ulaşır gibi geliyor
He heNoah> Dağ>Pika
Sen Pica için verdiğim 500 metrelik boyutu kabul eder misin onu söyleseneKıyaslayabilirsin bir şey diyemem ama o dağa kurulan tesis çok büyük görünüyor. Pika'nın üzerindeki yapıları ve dağın üzerindeki yapıları karşılaştırıyorum bana Pika daha büyük gibi geliyor.
En fazla eşit gibiler diyebilirim. Tabi lafta kalır söylediklerimiz sağlıklı bir kıyas yapılamaz bence.