Tüm keki Teach basmış da olabilir belki.Big mom düştükten sonra hükümet adayi basacak. Tayfasini çoktan düşürmüş olan Kizaru başkan ve cp0 üyeleri impel downa atacak big Momlari.
Buda nihai savaşta Katakurinin yanımızda yer almasını sağlayacak.
Tam Odalik hikaye akışı
Sanji net.Udon Luffy'nin saldırı gücü mü iyi yoksa Queen dövüşü Sanji'nin mi ?
Bana da öyle geliyor. Luffy de saldırı gücü konusunda yeni adam oldu.Sanji net.
Luffy'nin de saldırı gücü yüksek ama Sanji ve Zoro saldırı gücü olarak daha önceki Lütfülerle kıyaslanmaz şuan. Adamlar çerez niyetine sağ kol indiriyor.Bana da öyle geliyor. Luffy de saldırı gücü konusunda yeni adam oldu.
Ahaha sanki birşey kanıtlanmış gibi sana demiştim zamanında demen güldürdü.Teach napsın o dandik meyveleri.:/ Erzak sıkıntısı çekiyorsa gider yoksa işi olmaz giderse bölge için çökmeye gider.Tüm keki Teach basmış da olabilir belki.
@Dattebayo..! Abi nerdeydin ya aylardır ? Kata>King demiştim sana zamanında .d
Umarım basmıştır da Shiryu Kata'nın imüğünü sıkmıştır.Tüm keki Teach basmış da olabilir belki.
Kanıtlandı zaten.Kime ne kadar değer verildiği ortada.Kimin daha potansiyelli olduğu da ortada,kimin daha güçlü resmedildiği de ortada.Ahaha sanki birşey kanıtlanmış gibi sana demiştim zamanında demen güldürdü.Teach napsın o dandik meyveleri.:/ Erzak sıkıntısı çekiyorsa gider yoksa işi olmaz giderse bölge için çökmeye gider.
Zoro Katakuri'den güçlü bir isim evet.