Luffy Udon'daki haliyle Queen'i ezerdi zaten.Üzerine silahlanma ile g4 açmadan yenecek seviyeye gelmişti.Şu an base hali yeterli bunun için.
Zoro evreni yok eder.Kalkacak…
Eğer yaparsa… Korsanfan İnfinty War izleriz… sksmsnms
Derler Red’im derlerrr…Zoro evreni yok eder.
Bir lütfücü: Vadesi dolmuştu zaten
Zoro evreni yok eder.
Bir lütfücü: Vadesi dolmuştu zaten
Az için şu sakeyi.Derler Red’im derlerrr…
Kral haki fena bir güç.Ama hala daha g4'lü kral hakili vuruş yapmadı,bu vuruşları böyleyse,g4'lüsü ne olur kim bilir ?Bayaģı güçlü olmalı.Luffy Udon'daki haliyle Queen'i ezerdi zaten.Üzerine silahlanma ile g4 açmadan yenecek seviyeye gelmişti.Şu an base hali yeterli bunun için.
Yaptı aslında.Snakeman açıp bir tane patlattı Kaido'ya.Çok güçlü olur g4+h.haki kombini ama doğru.Kral haki fena bir güç.Ama hala daha g4'lü kral hakili vuruş yapmadı,bu vuruşları böyleyse,g4'lüsü ne olur kim bilir ?Bayaģı güçlü olmalı.
Ben o dediğin sahneyi görmedim bir atabilir miisn ?Yaptı aslında.Snakeman açıp bir tane patlattı Kaido'ya.Çok güçlü olur g4+h.haki kombini ama doğru.
G4 normalde attığın vuruşları baya bir güçlendiriyor çünkü g4'ün kendisi fiziksel gücü ve b hakiyi üst seviye kullanan bir teknik Luffy de fiziksel güç ve b hakiden gücünü alıyordu ama bu teknikte g4'de, neden kral hakili vuruşlar aynı derece artsınlar ? Şuan Lütfünün vuruş gücü fiziksel güç ve b hakiden ziyade kral hakinin üst versiyon kullanımı o yüzden düşündüğünüz kadar etkisi artmaz bence.Kral haki fena bir güç.Ama hala daha g4'lü kral hakili vuruş yapmadı,bu vuruşları böyleyse,g4'lüsü ne olur kim bilir ?Bayaģı güçlü olmalı.
Yaptığında da hatrı sayılır bir etki göstermemişti.Yaptı aslında.Snakeman açıp bir tane patlattı Kaido'ya.Çok güçlü olur g4+h.haki kombini ama doğru.
G4ü bırak sıradan elephant Gun ile bile ciddi hasar veriyor Kaido'ya şu anda çocuk.G4 normalde attığın vuruşları baya bir güçlendiriyor çünkü g4'ün kendisi fiziksel gücü ve b hakiyi üst seviye kullanan bir teknik Luffy de fiziksel güç ve b hakiden gücünü alıyordu ama bu teknikte g4'de, neden kral hakili vuruşlar aynı derece artsınlar ? Şuan Lütfünün vuruş gücü fiziksel güç ve b hakiden ziyade kral hakinin üst versiyon kullanımı o yüzden düşündüğünüz kadar etkisi artmaz bence.
Yaptığında da hatrı sayılır bir etki göstermemişti.
Ben o dediğin sahneyi görmedim bir atabilir miisn ?