Jozu fiziksel olarak da çok güçlü bir karakter elmas meyvesi olmasa bile o güçteki adama zarar vermek zordur.Var mı ? Jozu'nun Luffy kadar savunması yok diyorsan bir şey diyemem
Jozu fiziksel olarak da çok güçlü bir karakter elmas meyvesi olmasa bile o güçteki adama zarar vermek zordur.Var mı ? Jozu'nun Luffy kadar savunması yok diyorsan bir şey diyemem
Hahahaha çok iyi.Bu Miyata’yı ölüye yatırır işte.xD
Katakuri mochiye boğarsa, Jozu ne yapabilir ki ?Var mı ? Jozu'nun Luffy kadar savunması yok diyorsan bir şey diyemem
Gerçek hayata geçeceksek, alevlerin sıcaklığı magmanın sıcaklığını rahatlıkla geçebilir. Denklemi baştan kurmak gerekir yani.Gerçek hayatta elmasın erime sıcaklığı 3000 dereceyi geçiyor.King'in veya Mera Mera'nın sıcaklığı yetmez.Akainu'nun lavı bile yetmeyebilir.
Kata G4 ayarında saldırı gücü olan biri. Tabi ki yeterli saldırı gücü var. @RedTeroRDostum belirli seviyenin üzerindeki her karaterler büyük, küçük ölçülerde birbirine zarar verebilir. Marco, King ve Queenden kan aldı.
Şu saldırı gayet Jozuya etki eder.
Sen öyle söylüyorsan öyledirKata G4 ayarında saldırı gücü olan biri. Tabi ki yeterli saldırı gücü var. @RedTeroR
İşlerin böyle yürüdüğünü bilsem direkt @Saitama 'yı çağırırdım.Sen öyle söylüyorsan öyledir
Adamın ismi Saitama, bilmem anlatabiliyor muyumİşlerin böyle yürüdüğünü bilsem direkt @Saitama 'yı çağırırdım.