Yahu bu adamın kolunu ve yüzünü yaralayan kişi %99.9 WB. Sen diyorsun ki tek atmıştır, adam WB bıçaklanınca tepki gösteriyor ''Ben böyle bir adama mı yenildim?'' diyor. Yani geçmişte olsa bu tarz saldırıları yemezdin demeye getiriyor. Marco bile sonrasında bu konuyla ilgili yoruma katılıyor, söylemde bulunuyor.
Evet Crocodile savaşmış ve yenilmiştir, duruma göre adamın yeteneği ve o an ki seviyesine bağlı olarak kötü yenilmiş de olabilir fakat sizin dediğiniz gibi tek yeme durumu söz konusu olmamıştır hiç bir şekilde. Biraz mantık yürütün söylemelere bakın anlarsınız zaten. Yoksa bu adam WB'nin MF de ki halini görüp ''zayıf'' diye nitelendirmezdi, öyle ki bu haline öyle bir şey demesi için geçmişte ki zirve halini görmüş olması gerekli. Adam nereden biliyor WB'nin orada ki halinin zayıf olduğunu mesela? Biz okuyucular olarak WB güçlüdür, haki kullanıyordur falan diyorduk önceden ama MF de ki halinden bambaşka bir seviyede çıktı zirve hali. Bunu anlıyorsundur umarım...
Onun dışında hala ''Kan'' falan diyorsun. Diyorum ya siz Luffy'nin eğer o zaman Jozu kadar fiziksel gücü, onun kadar hakisi, elmas meyvesi ile beraber teknikli yumruğu seviyesinde bir gücü olduğunu düşünüyorsanız helal olsun. Fakat MF'ye gelindiğinde bu adam bu saldırıdan biraz kan vererek kurtuluyor, sonrasında ise saldırmak için bekliyorsa dediğiniz şey bir noktada seri açısından ''yanlış'' gösterilen bir durum ortaya çıkarıyor. Öyle ki Luffy'nin daha sonrasında G2-G3 ve gölgeler ile yendiği Moria için zayıf deniliyorken, aynı noktada Crocodile çok daha güçlü resmediliyor. Sana göre ruhunu teslim ediyor, sonrası ise olanlar bu...