Zoro'nun seri sonu Roger'ı orta zorlukta alacağını,güncel Zoro'nun da Kaido'dan güçlü olduğunu savunan adamların olduğu forumdan da atmayalım o zaman anketleri.King'in daha güçlü çıkma ihtimali eskisinden fazla ama bu kendisinin yarattığı performanstan değil,Zoro'nun ileri h.hakiyi ataklarına ekleme durumu olmasından dolayı.King de ileri h.haki ekleyebiliyorsa ataklarına daha güçlü deriz.Ben olanı söylerim gayet.Sizin olanı söylediğinizi ise çok az gördüm ama.Neyse ilerleyen arcta ya da arclarda kimin daha üstün olduğu net çizileceği için daha da uzatmıyorum bu olayı.Hiç işlenmeyen bir karakter karşısında işlenen bir karakterin anketine mi itibar edicez yoksa işlenmeye başlanmasıyla farkı koymaya başlayan karakterlerin anketine mi ? Hangisinin daha muteber olduğu belli.
Ben birkaç hafta ve ay önceden meydanı size bıraktım ve aman aman King savunmadım. Adam işlenmedi çünkü. Ama işlendiği zaman da alıp götüreceğini biliyordum. Bu haldeyken bile Kata'dan güçlü olduğunu kanıtladı. Daha göstermediği birçok numarası olduğuna göre King>Kata kesin bilgidir; yayabilirsiniz.