Aahaha o sahnede kelepçe yok yalnız sen sonraki sahneyi hatırlıyorsun onda takılıyorlar kelepçeyi. Ben sana Marco'ya üstünlüğünü değil sadece Marco ve WB korsanlarına karşı üstünlüğün gösterdim Aka'nın ama sen buna inanmak istemiyorsun Yeri gelince Sengoku Teach'in tayfasına karşı savaşırken Teach'in eşeğine bile üstünlük kuramadı ki Teach'e üstünlük kursun diyorsun fakat Aka WB korsanlarına karşı ve Marco'ya karşı savaşırken aradan Cruel'i çıkarmış kaçıncı komutan olduğu umurumda bile değil belki savaş ilerlese daha neler olacak ama bunu görmezden geliyorsun Sen totali görmek istemiyorsun sadece olay bu, Akainu'nun arkasında marine erleri var okey peki marco ve ekibinin arkasında ki korsan ittifakını niye görmezden geliyorsun bunlar birbirini nötrlediğini varsayınca ortaya ne çıkıyor ?? WB korsanları ve ittifakı Akainu ve erleri durduramıyor çünkü birbir düşüyorlar cevabı çıkıyor ortaya.Sabo da tutuyor hem de tek başına ama dur o işine gelmez bir halt bulursun ona yanında Kor bile teklediler.
Ben sana diyorum Marco'ya üstünlüğünü göster sen bana WB'ye giderken kelepçe takılmış halini atıyorsun, Amiralci işte verecek örneğin bunlar.
Son düzenleme: