Ben halkı kurtarmak için mi gidiyor dedim?Zaman varsa beklerdi. Diyelim ki enerjisi bitik. Kafes varken, herkes dof’un peşindeyken bekleyebilir miydi? Luffy’nin acelesi vardı law’ı da o götürdü zaten. Herkes dof’a giderken law da gitti. Bekleme şansı yoktu. Hatta tam gitme kararından önce bile law’ın lafına bak:
Dof’a düz dalma kararını veren kişi luffy. Law kaçmak istiyordu bu durumda bile. Giderken de law kelepçeyi çıkarmadan gitmek istemiyor luffy alıp zorla götürüyor onu:
Law daha sonra son vuruşunu yapan ben olmalıyım gibisinden tribe giriyor o kadar. Ama dof’a giderken luffy’i de ışınlıyor beraber dalma planı yapıyor. Tek gitmiyor.
tam güçteyim veya eksik gücümü geri topladım gibi bişey demiyor. Sayende buraya ışınlanarak gelmek yerine gücümü harcamamış oldum, saklamış oldum diyor.
Daha bu sayfada bile görülüyor law’ın kurşunları hala içindeymiş. Dövüşten 1 dk önce çıkardı kurşunları. Ve yine bu sayfada huff huff çekiyor kurşunları çıkarınca. Meyveyi geçtim yara içinde girdi dövüşe.
İçinde kurşunlarla ve bileğinde deniz taşı kelepçesiyle gitti dof’a kadar. Sen bu süreçte enerjisini fullemiştir diyorsun. Adam nefes nefese kalmış yara içinde çizilmiş ne diyeyim daha bilmiyorum. Kucakta gitmese zaten dövüş başlangıcında bayılırdı. Dinlendiğini inkar etmiyorum kucakta ama fullenmiş durmuyordu hiç.
______
Luffy’i bırakıp daldı derken ne kastettiğini bilmiyorum bu arada. Luffy’i de ışınladı dof’a giderken. Bellamy’den dolayı bi süre ayrıldılar onu kastediyorsan başka ne yapacaktı orda kaçacak mıydı dof’tan? Law’ın planı zaten yenilmiş gibi davranıp gamma vurmaktı kendi söyledi.