Meyve gücünü bloklayan bi kelepçe takılıyken meyve enerjin nasıl dolabiliyor? Herif yarı ölüydü tedavi falan görmeden kelepçeyle gitti oraya.İkinci karşılaşmada adamın birşeyi yok.Koltukta dinlendi Luffy bile adamı taşıdı.Fuji olaylarının rövanşını temiz attı işte 1 vs 1’de hiç boşa kasmayın.Neyin ne olduğunu biliyoruz.İlk karşılaşmada Dof diyordu enerjin azaldı diye ikinciye depoyu doldurmadan çıkmadı.Çıkması da mantıklı olmaz zaten balıklara bile enerji harcamıyor.İlkinde şanssızdı bu sefer elindekilerin hepsini kullandı ama yine yenilip kolunu kaybetti. @Starrk Yamato Oni olarak doğmuş ya ne doğacaktı cüce olarak mı babası Kaido sonuçta.Bu torpil değil kaçınılmaz birşey.İmparatorun soyundan diye çok güçlü olacak amiral şeklinde kuralı yok.İyi almış eğitimi meyvesi de iyi.
Koltukta dinlendi nedir ya? Dof gidip enerji toplasın diye mi bıraktı oraya? Ölü gibi duruyordu. Ve enerjisinin bitik olduğunu gösteren o kadar şey var. Ama “tamamdır ben full şarj oldum” dedirtecek bişey asla söylemedi ve bu kadar önemli bişey kesinlikle belirtilirdi.
Balıkları kestikten sonra baya yürüyecekti, dof’la konuşacaktı. Enerji çabuk dolan bişey olsa balıkları indirdikten sonra dövüşene kadar dolardı geri.
Yamato 7-8 yaşında şehri yıkıyordu. Irktan gelen epey güç var. Onu kastettim. Bence de emeği baya var ancak onu pelikan babadan gelen kata’yla karşılaştırmak anlamsız bence.