Aynen bunu kast ettim. Usopp arcında One Piece'i kesin ben bulurum şanslıyımdır demişti
Aynen bunu kast ettim. Usopp arcında One Piece'i kesin ben bulurum şanslıyımdır demişti
@Eustass Captain Kidd Görmediysen burada.Luffy'nin peygamberliğine deliller.
İsa ve havarileri arasında bir isim dikkat çekiyor.En solda Bartholomew.Size kimi hatırlatıyor..Elbette ki Luffy fanboyu Bartolomeo. Bak hatırlatma falan da yok aslında direk o.
Modern hali tabii ki Punkçı stilde dolaşan bir gangster olacaktı çünkü korsan hikayesi okuyoruz.
Bu sahnede de havarileri görüyoruz.Bağlılıklarını bildiriyorlar.Son akşam yemeği yemiyorlar ama beraber sake içiyorlar. Bu olayın da seride bağlılık simgesi olduğunu biliyorsunuz...
Sırf bunun için bile Dressrosa'yı bu kadar uzatmışsa Oda buna hiç şaşırmam.
Daha çok malzeme ve veriyle devamı gelecek...
Yehuda kim olur sence ? Ben oyumu L*wdan yana kullanıyorum.Luffyi öldürecek adam ise çoktan belliydi.@Eustass Captain Kidd Görmediysen burada.
Aslında Ace ve İsa'nın öldükten sonra dirilmesi muhabbetleri de uyuşuyor gibi biraz ama tam oturtamadığım için o tarz bağlantıları eklemedim.
Dof'u sahte peygamber edenler de bunlar.@Eustass Captain Kidd Görmediysen burada.
Aslında Ace ve İsa'nın öldükten sonra dirilmesi muhabbetleri de uyuşuyor gibi biraz ama tam oturtamadığım için o tarz bağlantıları eklemedim.
Artık o kadarını bilemiyorum Law da olabilir sadık görünüyor ama.Oda çok harmanlamış yahu alıp tamamen devam ettirmiyor.Dragonball'dan almış mesela bu sayı Kid Nami'yi korumuş falan akla eşleşmeler bile geldi.Kid'in benzediği karakter açısından.Yehuda kim olur sence ? Ben oyumu L*wdan yana kullanıyorum.Luffyi öldürecek adam ise çoktan belliydi.
Wano 2023 gerçek oluyor.Bir fan sayfası paylaşmış.
Eğer oda da arcı bu şekilde işleyecekse 2023 e kadar wano bitmeyecek demektir.
DB falan bilmiyorum.Kidin birilerini korumak istediğini falan da düşünmüyorum şahsen.Ayak altında dolaşan hamam böcekleri onlarArtık o kadarını bilemiyorum Law da olabilir sadık görünüyor ama.Oda çok harmanlamış yahu alıp tamamen devam ettirmiyor.Dragonball'dan almış mesela bu sayı Kid Nami'yi korumuş falan akla eşleşmeler bile geldi.Kid'in benzediği karakter açısından.
Tabii çarmıha gerilip şeytan diye ölecekse herhalde bunu Kid'den başkası yapmaz. Yada seri sonu Im yapar zaten din adamı gibi.Orada da mucize gerçekleşir işte.
Çiçek başkentini yıkıp yerine uzaydan görünen cami yaptılar mı bu iş tamamdır.Wano 2023 gerçek oluyor.
Bu Kid'in çarmığa gerdiği adam yeni dünyaya kadar nasıl korsanlık yapmış acaba bu çapıyla? Luffy'den daha şanslı olabilir bu adam ta ki Kid'in tayfayla karşılaşana kadar.Yehuda kim olur sence ? Ben oyumu L*wdan yana kullanıyorum.Luffyi öldürecek adam ise çoktan belliydi.