Zoro'nun kemikler sağlam değil. Boşuna kılıç ile savunmuyor her şeyi.Harbi lastik başta çok işlevsiz gibi görünse de resmen savunma bakımından çok iyi meyve. Zoro'nun 50 tane kemiği kırıldı, Luffy'e bir şey olmuyor.
Zoro'nun kemikler sağlam değil. Boşuna kılıç ile savunmuyor her şeyi.Harbi lastik başta çok işlevsiz gibi görünse de resmen savunma bakımından çok iyi meyve. Zoro'nun 50 tane kemiği kırıldı, Luffy'e bir şey olmuyor.
Elalem meyvesiyle yer gök yarıyor bizimki de biraz güç kazanmak için deli gibi haki yakıp solucan gibi yerlerde geziniyor. Bu mu adalet?Üzerine bir de başka şeyler istiyor @Raiden bey, olum Luffy için olması gereken en sağlam şey olmuş zaten daha belanı mı istiyorsun
Açığı karizması ve adamlığı ile kapatıyor reis.Zoro'nun kemikler sağlam değil. Boşuna kılıç ile savunmuyor her şeyi.
Eee desene kardeş sen de yaşı 19 daha diye, niye demiyorsunElalem meyvesiyle yer gök yarıyor bizimki de biraz güç kazanmak için tüm deli gibi haki yakıp solucan gibi yerlerde geziniyor. Bu mu adalet?
2 yıl ara haricinde OP içinde ne kadar zaman geçti acaba şimdi bu Kaido dövüşüne kadar? Bellki yirmi oldu haberimiz yok.Eee desene kardeş sen de yaşı 19 daha diye, niye demiyorsun
Kelimeyi bilmiyorum (plot armorun zıttı) ama onun kralı var Luffy'de. Oda utansın xDEee desene kardeş sen de yaşı 19 daha diye, niye demiyorsun
Reverse plot armor... Ondan da var, Oda her şeyi yükledi kara oğlanaKelimeyi bilmiyorum (plot armorun zıttı) ama onun kralı var Luffy'de. Oda utansın xD
Açığı Enma kapatıyorAçığı karizması ve adamlığı ile kapatıyor reis.
Lastikten maymun olacağına , zayıf kemikli zoromuz olsun.
Tek kullanımlık çöp poşetini defakarca kullanmakta ayrı bir fantezi olss gerek . Yada ben yanlış gördüm
Ne güzel şeysin sen hep yaşın 19 diyemeyecek miyiz şimdi biz Luffy'e2 yıl ara haricinde OP içinde ne kadar zaman geçti acaba şimdi bu Kaido dövüşüne kadar? Bellki yirmi oldu haberimiz yok.
Kral olacak zaten lazım öyle şeyler.Kelimeyi bilmiyorum (plot armorun zıttı) ama onun kralı var Luffy'de. Oda utansın xD
Yok yok !!Reverse plot armor... Ondan da var, Oda her şeyi yükledi kara oğlana
Var yaw. Zoro gibi sağ kolu var, diğer kaptanlara ayıp olmasın diye tutuyordu Oda. Low'cuk ama ne olduğunu gördü.Ne güzel şeysin sen hep yaşın 19 diyemeyecek miyiz şimdi biz Luffy'e
Kral olacak zaten lazım öyle şeyler.
Yok yok !!