Kaderi iyice Kıbrıs Fatihi Karaoğlan'a benzemeye başladı. Hak edip etmediği ne varsa her şey söyleniyor tosunuma. :SReverse plot armor... Ondan da var, Oda her şeyi yükledi kara oğlana
Kaderi iyice Kıbrıs Fatihi Karaoğlan'a benzemeye başladı. Hak edip etmediği ne varsa her şey söyleniyor tosunuma. :SReverse plot armor... Ondan da var, Oda her şeyi yükledi kara oğlana
Kampanya gibi dedim onu Reis, yok yok derler ya her şey oluncaVar yaw. Zoro gibi sağ kolu var, diğer kaptanlara ayıp olmasın diye tutuyordu Oda. Low'cuk ama ne olduğunu gördü.
Tam da o şarkı aklıma geldiydi.Ne güzel şeysin sen hep yaşın 19 diyemeyecek miyiz şimdi biz Luffy'e
Kral olacak zaten lazım öyle şeyler.
Yok yok !!
Peygamberliğin delillerini son 10 sayfa içerisine yazdım.Melekler yardım ediyor adama.Alabasta'da su damlasını melekler bile üzerine düşürmüş olabilir.Kaderi iyice Kıbrıs Fatihi Karaoğlan'a benzemeye başladı. Hak edip etmediği ne varsa her şey söyleniyor tosunuma. :S
Ve siz de hala iman etmek yerine inkarcılığa bürünün. Ebu Leheb doldu buralar!Peygamberliğin delillerini son 10 sayfa içerisine yazdım.Melekler yardım ediyor adama.Alabasta'da su damlasını melekler bile üzerine düşürmüş olabilir.
Biz Ebu Leheb isek senin bizden yana olman lazımVe siz de hala iman etmek yerine inkarcılığa bürünün. Ebu Leheb doldu buralar!
Yalnız bu gerçekten doğru olabilir. Zira pek çok yerde Luffy'nin şanslı olduğu geçer. Yani D. olmanın kadere etki eden tarafı olabilir.Peygamberliğin delillerini son 10 sayfa içerisine yazdım.Melekler yardım ediyor adama.Alabasta'da su damlasını melekler bile üzerine düşürmüş olabilir.
Op Luffynin yüzü suyu hürmetine yaratılmış bir evren.On binlerce yıllık tarih Luffy için yaratılmış.Ne bekliyorsun tabi ki peygamber olacak.Peygamberliğin delillerini son 10 sayfa içerisine yazdım.Melekler yardım ediyor adama.Alabasta'da su damlasını melekler bile üzerine düşürmüş olabilir.
Arada Luffy var <3 Olmaz. Hem bak Allahsız kitapsız Zoro bile iman etmiş Luffy'ye xdBiz Ebu Leheb isek senin bizden yana olman lazım