Diş= En iyi bisento.Zaten tüm korsanların acıklı geçmişi var seride. Biraz garip bir övme yolu.
Tırnak= Gura Gura herhalde.
Diş= En iyi bisento.Zaten tüm korsanların acıklı geçmişi var seride. Biraz garip bir övme yolu.
Gelişim çağlarında OP evreninin tarihindeki en absürt tayfanın içinde olduğunu da unutmayalım. Ama Wb yetim çocuk tabi Roger, Garp gibi tipler zenginlik içinde büyümüş kolej çocukları onların güçlenmesinin pek bir hükmü yok.Diş= En iyi bisento.
En iyi bisentoyu babasının hayrına vermemişlerdir Ryuma gibi adamları yenerek almıştır.Vücut desen o vücudu kendi yapmış omuzları falan öyle doğmadı herhalde. Tüm argümanlar yine çöpe gidiyor.Diş= En iyi bisento.
10 metre boy Allah vergisi oluyor.En iyi bisentoyu babasının hayrına vermemişlerdir Ryuma gibi adamları yenerek almıştır.Vücut desen o vücudu kendi yapmış omuzları falan öyle doğmadı herhalde. Tüm argümanlar yine çöpe gidiyor.
Seride bu işlerin boyla posla alakalı olmadığını iyi biliyorken trolle vuruyorsun.10 metre boy Allah vergisi oluyor.
Garp'ın yetişme anlamında wb dan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Hatta ondan daha zorlu bir yaşam sürmüş bile olabilir.Gelişim çağlarında OP evreninin tarihindeki en absürt tayfanın içinde olduğunu da unutmayalım. Ama Wb yetim çocuk tabi Roger, Garp gibi tipler zenginlik içinde büyümüş kolej çocukları onların güçlenmesinin pek bir hükmü yok.
Gözüken tek yarasını bebelikten almış.Garp'ın yetişme anlamında wb dan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Hatta ondan daha zorlu bir yaşam sürmüş bile olabilir.
Yahu bunların hepsi bebelikten psikopat bunları hepsi bebelikten itibaren sürünmüş işte anasını satayım. Şu muhabbet üzerinden karakter ayırmak nedir lan :/Garp'ın yetişme anlamında wb dan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Hatta ondan daha zorlu bir yaşam sürmüş bile olabilir.
Serideki en güçsüz adama öyle bir vücut ver. Üstüne Gura Gura ile en iyi bisento ver. Komutan seviyesi olur zaten.Seride bu işlerin boyla posla alakalı olmadığını iyi biliyorken trolle vuruyorsun.
Kaido falan hikaye gerçek canavar bu adam.Gözüken tek yarasını bebelikten almış.