Beni kirleten şey seninle tartışmak aslında D@Jacques temizle yeter, en illeti o @kekomencer de gittiğine göre xD
Drake ve who olmasa diğer dördünü alır.@Miyata Ichiro Wg’de Cracker vs uçan altılı açıp hepsi 6 tane asker gönderir demişler.Şaka mı bu altılı beraber yok eder dedim şaka yok sololar diyorlar.
Cracker'ın bisküvisine çizik atamayan elephant gun Page One'ın çenesini kırıyordu nerdeyse yahu.Hepsinden çok daha güçlü Cracker(Drake soru işareti).Sololayamaz gene de.Abartmışlar.Ulti+P1+Maria'yı alır ama tek başına.@Miyata Ichiro Wg’de Cracker vs uçan altılı açıp hepsi 6 tane asker gönderir demişler.Şaka mı bu altılı beraber yok eder dedim şaka yok sololar diyorlar.
Sasaki bence ona ters.Gergedan gibi o meyve bisküvilerin arasına dalsa savaş formasyonunu kolay dağıtır diğerlerinin ana bedene kolayca ulaşmalarını sağlar.Cracker'ın bisküvisine çizik atamayan elephant gun Page One'ın çenesini kırıyordu nerdeyse yahu.Hepsinden çok daha güçlü Cracker(Drake soru işareti).Sololayamaz gene de.Abartmışlar.Ulti+P1+Maria'yı alır ama tek başına.
Abartmışlar klasik wg işte.Sasaki bence ona ters.Gergedan gibi o meyve bisküvilerin arasına dalsa savaş formasyonunu kolay dağıtır diğerlerinin ana bedene kolayca ulaşmalarını sağlar.