Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim savunduğum şey Luffy’nin powe up almamış hali.Yani içten patlatma falan olmayacak.Topkekten geldiği hali.Senin g4 ile kaido’ya şöyle yaptı dediğin yer zaten power up dolu.G3<G4 gibi bir denklem de net değil ayrıca.G3 gatling kong gun aşağısı değildir.Ama onu vurması çok zor yavaş ve büyük çünkü.Kaido sarhoş olmasa hepsini yemezdi.
Yahu içten patlamasız zaten bunun kaptanını g3 ile ordan oraya uçurdu adam.Ki Kaido zarar almayan bir tip olarak tanıtılan birisi Queen ile alakası yok bu konuda bile.Sulong minkler diyorum kan revan içerisinde bırakıyor Jack'i,Ashura yarıyor aynı adamı tekrar,Kınlar 20 yıl önceki savaşta Queen'in kolunu almış.Zarar almayan tipler değil bu adamlar.Aldıkları zararı iyileştirebildikleri için dövüşebilen,dayanıklılıkları iyi olan adamlar.

Ha Chopper zarar veremedi diye,Luffy'nin hasar veremeyeceğini düşünüyorsan o iş gene yaş.Luffy o canavar Chopper'ın biraz daha zayıf haline tek g3 ile tek attı Punk Hazard'da xd.

G4>G3 olduğu manganın en net gerçeklerinden birisi.Enma'nın p.up olduğu kadar net bir gerçek.Hem g4 formlarıyla beraber çok daha işlevsel,hem daha güçlü,
hem de daha hızlı.Queen Kaido kadar hızlı biri değil ayrıca.Onun bununla bir alakası yok.

Cracker'ı görünce bu adam güçlü diyen Luffy,üzerine p.up almış haldeyken Queen'den çekinmiyordu bile Udon'da.Elbet zorluk verir ama denk falan gidemez Queen yani.

Luffy son iki p.upla bu adamlara yetişmedi.Aradaki farkı açtı.Bunu kaçırıyorsunuz.
 
Wano başı Luffy=King>Queen gibi bir şey işte. Janjanı öğrenince King'i de geçmiş oldu. Bu power upları King için değil Kaido için aldı Luffy. Sonrasında h.haki falan derken zaten tümden yalan oldu bu isimler.

Edit: Hatta King'i aşmış demek için janjana bile gerek yok belki de. Malum, Wano'da herkes esrarengiz bir biçimde güçlenmiş (!) niyeyse. Luffy de yattığı yerden güçlensin artık biraz. :d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık