Dili sürçmüş, sana derken sana bastığım hakiye demek istiyor...@Alpamis Zoro burada ne demek istemiş Hasan ben anlayamadım da
Dili sürçmüş, sana derken sana bastığım hakiye demek istiyor...@Alpamis Zoro burada ne demek istemiş Hasan ben anlayamadım da
Dur bakalım bir de Zorolog'ların analizini bekleyelim, belki de farklı bir anlamı vardır.Dili sürçmüş, sana derken sana bastığım hakiye demek istiyor...
Zanpakto ile konuşmak ne zamandan beri suç oldu bu adam nasıl bankai açsın istiyorsunuz ? Bu sahne mangada var mı ?Dur bakalım bir de Zorolog'ların analizini bekleyelim, belki de farklı bir anlamı vardır.
@Densetsu no Samurai
Luffy'ye haki emcükleyen muşta verilmesinden ben de çok rahatsızım.
Mangada yok. Varsa da ben bilmiyorum.Zanpakto ile konuşmak ne zamandan beri suç oldu bu adam nasıl bankai açsın istiyorsunuz ? Bu sahne mangada var mı ?
Mangada yoksa o bölümü Luffy fanı yönetmen yönetmiş.xD. Enma’yı Napoleon gibi düşünmelisiniz.Zoro’dan başkası kullanamaz yani yaşayanlar içinde.Oden’den sonra yeni sahibi artık Zoro oldu.Artık Zoro’nun bir parçası.Onsuz düşünülemez kolu kanadı oldu.Mangada yok. Varsa da ben bilmiyorum.
Yani Oden'le mi konuşuyor?
Çık cane artık şu tırt serinin etkisinden ya ne zanpaktosu, zımbırtısı?Zanpakto ile konuşmak ne zamandan beri suç oldu bu adam nasıl bankai açsın istiyorsunuz ? Bu sahne mangada var mı ?
Geyiğine yazıyorum anlaşılmıyor mu ? :/Çık cane artık şu tırt serinin etkisinden ya ne zanpaktosu, zımbırtısı?
Luffynin içine de mızrak kaçmış Zeffe sorsan o da zanpakto mudur?
geyikler sana feda olsun cane.Geyiğine yazıyorum anlaşılmıyor mu ? :/
Oda her yerden çalmış ondan beklendiği gibi işte hepsini açacak o yüzden çaktırmadan. Tırt seri dediğin bu serinin şu anki halini beşe katlar bu arada.geyikler sana feda olsun cane.
Zoro bankai değil de şaringan açar diye bekleniyor şimdi.
Küçülme manasında mı katlama dediğin? Yok ya beşte biri kadar da etmez o seri üfleyince uçup patlayan şişirilmiş balonlara numara yazmışlar işte.Oda her yerden çalmış ondan beklendiği gibi işte hepsini açacak o yüzden çaktırmadan. Tırt seri dediğin bu serinin şu anki halini beşe katlar bu arada.