Mangayı okumamış anlaşılan sadece animeye göre değerlendiriyor seriyi,Oda her yerden çalmış ondan beklendiği gibi işte hepsini açacak o yüzden çaktırmadan. Tırt seri dediğin bu serinin şu anki halini beşe katlar bu arada.
Mangayı okumamış anlaşılan sadece animeye göre değerlendiriyor seriyi,Oda her yerden çalmış ondan beklendiği gibi işte hepsini açacak o yüzden çaktırmadan. Tırt seri dediğin bu serinin şu anki halini beşe katlar bu arada.
Malesef Türkiye’de çok.Mangayı okumamış anlaşılan sadece animeye göre değerlendiriyor seriyi,
Enma sana kendimden çok güveniyorum demiş.@Alpamis Zoro burada ne demek istemiş Hasan ben anlayamadım da
Zoro Enma'nin kolu oldu aynen.Mangada yoksa o bölümü Luffy fanı yönetmen yönetmiş.xD. Enma’yı Napoleon gibi düşünmelisiniz.Zoro’dan başkası kullanamaz yani yaşayanlar içinde.Oden’den sonra yeni sahibi artık Zoro oldu.Artık Zoro’nun bir parçası.Onsuz düşünülemez kolu kanadı oldu.
Zoro Enma'nin kolu oldu aynen.
Bir karakterin proteinden başka bir şey emcükleyebileceğini görünce rahatsız olursun tabi. Eeee karakterin kalitesine göre... Biri anca protein emcükler biri de haki emcüklerDur bakalım bir de Zorolog'ların analizini bekleyelim, belki de farklı bir anlamı vardır.
@Densetsu no Samurai
Luffy'ye haki emcükleyen muşta verilmesinden ben de çok rahatsızım.
Nasrettin Hoca gölün başında oturmuş suya maya çalıyormuş. Görenler şaşırmış yanına gitmiş.Bir karakterin proteinden başka bir şey emcükleyebileceğini görünce rahatsız olursun tabi. Eeee karakterin kalitesine göre... Biri anca protein emcükler biri de haki emcükler
Luffy'nin eksikliklerini say say bitiremezsin hiç o topa girme bence Seri başından beri bir şeyler sürekli eksik elemanda. Allah sonunuzu hayretsin. İşiniz zor.Nasrettin Hoca gölün başında oturmuş suya maya çalıyormuş. Görenler şaşırmış yanına gitmiş.
-Hoca ne yapıyon?
-Göle maya çalıyom.
-Hoca manyak mısın aliminyum ne yapacan o kadar yoğurdu?
Demişler. Anlatabiliyor muyum? Daha haki emcükleyip ne yapacak Luffy? Tek mi atsın Kaido'ya? Kiminin protein eksikliği vardır onu giderir, kiminin de haki eksikliği xd
Luffy'nin eksikliklerini say say bitiremezsin hiç o topa girme bence Seri başından beri bir şeyler sürekli eksik elemanda. Allah sonunuzu hayretsin. İşiniz zor.