Forum kariyerinde attığın en anlamlı ve faydalı mesajKaido'nun Wanoda kalma sebebi Uranüs.
Ejderha heykeli olan yerlerde bulunuyor antik silahlar.
Pluton- Alabasta
Poseidon-Balıkadam adası
Uranüs-Wano
Forum kariyerinde attığın en anlamlı ve faydalı mesajKaido'nun Wanoda kalma sebebi Uranüs.
Ejderha heykeli olan yerlerde bulunuyor antik silahlar.
Pluton- Alabasta
Poseidon-Balıkadam adası
Uranüs-Wano
Olmazdı, meyve kapatıyor. Bu adam karanlık ile sağ koldu hatta üzeriydi belki de her türlü. Millet Ace nefretinden bunu göremiyor.Teach'i yakalamak için Ace yerine Marco gitseydi farklı bir sonuç olur muydu?
O seviyesinin sağ kol olduğunu pek düşünmüyorum. Ace ile aman aman rahat kapışamadı sonuçta.Olmazdı, meyve kapatıyor. Bu adam karanlık ile sağ koldu hatta üzeriydi belki de her türlü. Millet Ace nefretinden bunu göremiyor.
Ace de güçsüz değil zaten. O efsaneyi de haterlar yaydı.O seviyesinin sağ kol olduğunu pek düşünmüyorum. Ace ile aman aman rahat kapışamadı sonuçta.
Ace güçsüz değil çünkü. Biz hakiden önce işlendiği için zayıf görüyoruz ama adam ada seviyesinde ateş yaratıyordu. Şuan gördüğün Queen, Smoothie falan Ace'in yapamayacağı ne yapabilir ki?O seviyesinin sağ kol olduğunu pek düşünmüyorum. Ace ile aman aman rahat kapışamadı sonuçta.
Ben de Ace'in güçsüz olduğunu düşünmüyorum ama Marco'yla arasındaki farkı çok büyük görüyorum açıkçası.Ace de güçsüz değil zaten. O efsaneyi de haterlar yaydı.
İstediği kadar fark olsun, Teach meyve kapatıyor hatta karanlık insanları içine bile hapsedebiliyor. O karanlık Teach ile kapışmak kolay iş değil. Adamı direkt kendine çekiyor zaten kaçamazsın da. Bu adam bir şekilde Shanks'a da yara vermiş, numarayla bile olsa büyük iş.Ben de Ace'in güçsüz olduğunu düşünmüyorum ama Marco'yla arasındaki farkı çok büyük görüyorum açıkçası.