Şu zihinlerinizi açın la azıcık. Daha görmeden hayır demekten vazgeçin.Açıklanacak bir şey yok zaten.Hic bir güçlenme Luffye imparator aldiramaz.
Şu zihinlerinizi açın la azıcık. Daha görmeden hayır demekten vazgeçin.Açıklanacak bir şey yok zaten.Hic bir güçlenme Luffye imparator aldiramaz.
Yiyene eyvallah.Ben yemiyorum.Şu zihinlerinizi açın la azıcık. Daha görmeden hayır demekten vazgeçin.
aradığım yorumlardan biri. Bakalım neler olacakHerhangi bir bilinç veya başka bir şey ile Kaido vs Luffyi onaylatamazsın kimseye.Aralarında güç farkı yok uçurum var.O uçurum da anca sıvama ile kapatılır.Mangaka da farkına daha yeni varmış ki meyveye bir şeyler itelemeye çalışıyor aklınca.
Dünya Hükümeti yada Denizciler tam olarak neden bu kaosu ve korsan çağını bitirmek istesin ki? Bunun kendilerini hiç bir faydası olmaz. Adamlar tarihi silmiş ulaşılacak yolu da kapatmış. Üstüne bir de tüm güçlü rakipleri o yolu aşmak için ilk önce birbirini paket etmek zorunda.800 yıl mı? Kendi kendini yaktın bak şimdi. Bu kadar büyük bir oluşum Büyük Korsan Çağı karşısında Shichibukailer olmazsa bu dengeyi nasıl ayakta tutarız diye ağlıyor. Madem bu kadar büyük bir oluşum madem bu kadar denizlere hakim. Niye bu kaosu durduramıyorlar? En zayıf ve kötü korsan tayfaları bile şehirleri yağmalıyor. Senin 800 yıllık oluşumun nerede peki? Vegapunk'tan aman diliyorlar "gözünü seveyim bize öyle bir şey yap ki korsanlar bizden korksun" diye Vegapunk'u altın varaklı kapıları olan 10 yıldızlı suitlerde ağırlıyorlar. 800 yıllık bir oluşumun Hasır Şapka Korsanları karşısında düştüğü acziyet daha da acı belki yeni kuruluş olsa eyvaallah der geçersin. 800 yıllık bir oluşumun dizi titriyor Luffy karşısında. Akainu morardığını belli etmemek için sürekli magma halinde geziyor.
Kendini ateşe attın, bende altına odun atayım bari.
Size kalsa Amiraller>Yonkou ama yeni çıkan ödüllerde amiralle kıyasladığımız Marco, Beckman, Sabo, Katakuri, King gibi adamların ödülleri bile Yonkou ödülleriyle kıyaslanmayacak kadar düşük kalıyor.
Luffy içlerinden geçene kadar bekle hele. Şimdi kendilerince yargı dağıttıklarını sanmaya devam etsinler, denizcilerin düşüşünü izlemek çok keyifli olacak. Hasır Şapkalar karşısında nasıl diz çöktüklerini sende göreceksin bende göreceğim.
Bahse var mısın ? Ben Lucci en az sağ kol olur diyorum. Kaybedersen 1 ay Dof sol kol üzeridir deyeceksin ve dof avatarı kullanacaksın.Güncel Lucci sümüklülere hizmet edeceğine iki yonko saldırısına dayansın ve bir yonko'ya kalıcı hasar versin öyle konuşalım bunu.
Kim bilir kaç sene sonra öğreniriz Lucci'nin seviyesini. Ama varım! Aynısını sen de yapacaksın. Kimleri savunacağını söylememe gerek yok sanırım. :dBahse var mısın ? Ben Lucci en az sağ kol olur diyorum. Kaybedersen 1 ay Dof sol kol üzeridir deyeceksin ve dof avatarı kullanacaksın.