Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Fanbook/Databook "Vivre Card"

800 yıl var olan bir oluşumu büyütüyoruz demek.Fikirlerinin doğruluğu karşısında bir cigara yakıyorum musadenle.
800 yıl mı? Kendi kendini yaktın bak şimdi. Bu kadar büyük bir oluşum Büyük Korsan Çağı karşısında Shichibukailer olmazsa bu dengeyi nasıl ayakta tutarız diye ağlıyor. Madem bu kadar büyük bir oluşum madem bu kadar denizlere hakim. Niye bu kaosu durduramıyorlar? En zayıf ve kötü korsan tayfaları bile şehirleri yağmalıyor. Senin 800 yıllık oluşumun nerede peki? Vegapunk'tan aman diliyorlar "gözünü seveyim bize öyle bir şey yap ki korsanlar bizden korksun" diye Vegapunk'u altın varaklı kapıları olan 10 yıldızlı suitlerde ağırlıyorlar. 800 yıllık bir oluşumun Hasır Şapka Korsanları karşısında düştüğü acziyet daha da acı belki yeni kuruluş olsa eyvaallah der geçersin. 800 yıllık bir oluşumun dizi titriyor Luffy karşısında. Akainu morardığını belli etmemek için sürekli magma halinde geziyor.

Kendini ateşe attın, bende altına odun atayım bari.

Size kalsa Amiraller>Yonkou ama yeni çıkan ödüllerde amiralle kıyasladığımız Marco, Beckman, Sabo, Katakuri, King gibi adamların ödülleri bile Yonkou ödülleriyle kıyaslanmayacak kadar düşük kalıyor.

Luffy içlerinden geçene kadar bekle hele. Şimdi kendilerince yargı dağıttıklarını sanmaya devam etsinler, denizcilerin düşüşünü izlemek çok keyifli olacak. Hasır Şapkalar karşısında nasıl diz çöktüklerini sende göreceksin bende göreceğim.
 
Queen ve Kong niye konulmamış ki? O zaman Marco'nun ödülü ortaya çıkar diye mi? Queen'den düşük ya da yüksek olduğu belli olmasın diye herhalde.

Açıkçası Queen biylojik silah işine girdiği ve Mads içinde olduğu için belki de Marco ve King'den yüksek ödüldedir
Kartlardan Marco'nun ödülü gelecek, o yüzden sadece o var. King ile alakalı bir bilgi yok daha. Marco'nun ödülü de 1.2-1.5 arasında galiba. Luffy ile Kata arasında yani. O yüzden Queen ondan düşük mü yüksek mi bilinmediği için listede yok. Kartların spoilerı gibi düşün bu bilgiyi.

Queen, King'den yüksek değildir. Dediğin şeyler Queen'in ödülünü arttırmıştır ama King'i geçemez ödülde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık