Ace ile baş edemezsiniz siz gidin diyen adam Marco'ya mı daldıracak? Derin analiz gibi geldi.Teach kesinlikle tek baş edemezdi marcoyla. Tayfayla beraber saldırırlardı.
Ace ile baş edemezsiniz siz gidin diyen adam Marco'ya mı daldıracak? Derin analiz gibi geldi.Teach kesinlikle tek baş edemezdi marcoyla. Tayfayla beraber saldırırlardı.
Çünkü teach tek başına Ace ile baş edebilirdi. Tayfasına ihtiyacı yoktu. Ama Marco fazla gelir. Marco ile Ace arasında en az 2 lig var.Ace ile baş edemezsiniz siz gidin diyen adam Marco'ya mı daldıracak? Derin analiz gibi geldi.
Tayfasını fark çok olduğu için yolladı, Marco daha güçlü ise daha fazla olur. Tayfası hiç etki etmez yani. Bunu görmek çok zor değil.Çünkü teach tek başına Ace ile baş edebilirdi. Tayfasına ihtiyacı yoktu. Ama Marco fazla gelir. Marco ile Ace arasında en az 2 lig var.
Tayfası tek tek saldırıyor. Teach de siz onunla baş edemezsiniz diyor. Kendini yetersiz hissetse sence de toplu dalalım demez mi? Senin kurduğun mantık şu oluyor;Tayfasını fark çok olduğu için yolladı, Marco daha güçlü ise daha fazla olur. Tayfası hiç etki etmez yani. Bunu görmek çok zor değil.
Meyvesini iptal edip öldürdüğü zaman ne olacak? Efsanelerdeki gibi küllerinden doğarsa bilemem.Teech o zaman Marcoyu alamaz.Meyve iptali Marco için bir şey ifade etmiyor.Sürekli iptal edemeyeceği için Marco rahatça iyileşir.
Yav şuan mantıktan mı bahsediyoruz bu olayda? Ne mantığı abi o adamların Marco vs Teach dövüşünde ne işi olacak o haliyle? Kenardan izlerlerdi yine...Tayfası tek tek saldırıyor. Teach de siz onunla baş edemezsiniz diyor. Kendini yetersiz hissetse sence de toplu dalalım demez mi? Senin kurduğun mantık şu oluyor;
Teach> teach + tayfası
Ben ise adamlarını tek de güçsüz görüyor ama kendisini yeterli görüyor diyorum.
Kaptanları kaybederken öylece izleyecekler mi? Tayfanın alayı şerefsiz yav. Teach kaybetmeye başladığı an marco'nun topuğuna sıkarlardı.Yav şuan mantıktan mı bahsediyoruz bu olayda? Ne mantığı abi o adamların Marco vs Teach dövüşünde ne işi olacak o haliyle? Kenardan izlerlerdi yine...
O adamların Marco'ya yapabileceği bir şey yok. Benim mantığım falan değil bu olay, direkt mantıklı olan şeyi söyledim. Marco vs Teach'i tartışırız o ayrı. Bence Teach alır. Luffy'i yere vurduğunda bu lastik değil miydi diyen çıktığı gibi Marco'yu vurduğunda da bu ölümsüz değil miydi diyen çıkar.Kaptanları kaybederken öylece izleyecekler mi? Tayfanın alayı şerefsiz yav. Teach kaybetmeye başladığı an marco'nun topuğuna sıkarlardı.
O adamlar dediğin eski tayfasındakiler mi yeni aldıkları mı ?Yav şuan mantıktan mı bahsediyoruz bu olayda? Ne mantığı abi o adamların Marco vs Teach dövüşünde ne işi olacak o haliyle? Kenardan izlerlerdi yine...