Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı bu kıyaslaman tamamen uydurma he. Seride bunu destekleyecek tek bir şey görmedik. Hatta tam tersini gördük.
Çatıda Kaido'ya karşıki durumlarını kıyaslarsak Law daha önde. Kid sadece german suplex yapabildi, Law hem kan aldı hem de gözlerini kaydırdı. Hatta sonra gitti Linlin'e yürüdü.
Law dayanıksız diyorsunuz ama Kid, Linlin'den darbe yedi ayağa kalktı Law da, Kaido'dan darbe yedi ayağa kalktı. Arada fark göremiyorum.
Hani anlıyorum Kid'den daha büyük beklentiniz var. Buna lafım yok ama bu kadar da özgüvenli fark koymayın araya be. Resmen gözünüz önündeki gerçekleri görmezden geliyorsunuz.
Tartışmanın gerisini okudun mu bilmiyorum pek ama bu adamları Luffy'nin gerisinde varsaymamın başka sebepleri var.

Luffy ile alakalı bir şey demiyorum ki ben. Kid 7, Law 3 demişin. Ondan bahsediyorum. Şu ana kadar gördüklerimiz tam tersi işte.
Hee onu biraz goygoyuna dedim ya :ehe: . Ama sonra 6'ya 4 olabilir diye düzelttim. Hani bu sonuca varma sebebim şu:
Law'ın gelişimiji falan gördük. Çok fazla yarı yonkouluk bir gelişimi yok.

Kid'in gelişimini görmedik. O yüzden daha güçlü çıkabilir bu boşluklardan yola çıkarak.

2. Sebep ise Luffy bu ikisine çok fark attı diye düşünmem, ama sonra belki Kid'in gücü Law'dan fazladır payı da Law'dan iyi olur diye düşünerek Kid ile arasındaki farkın fazla açılmamış olabileceğini düşünmem..

Çatı performansına gelirsek, orada bir şey görmedik ama Oda herkesi hünerlerine göre dengeli mi dağıttı ona göre mi oldu dövüş pek emin değilim.

Şu seride fatih hakisini ilk kez kullandığını gördüğümüz 3 karakter var. Ace, Luffy ve Doflamingo. Hepsi de kritik anlarda açıyorlar. Ama hadi diyelim benim yaptığım yorum hatalı sorun yok. Yine de aynı soru kalıyor ortada. Shabondy'de olanlarla, Ace'in boğazına dayanan kılıçlar aynı durum. Peki Luffy neden Shabondy'de tayfasını kurtaramıyorken, Marineford'da abisi kurtarıyor bu hakiyle.
Luffy kral hakisini ilk kez kritik anda kullanmıyor. İlk kullanışı duval mıydı neydi sanjinin posterine benzeyen adam, onun boğasını bayıltıyor.

Luffy'nin bütün hakileri bilip gelmesi gerekiyordu yeni dünyaya. Ray 2 yılda öğretemem demişti ama madem öyle 5 yılda mı öğrenir arayı 5 yıl yapsaydı da bu tip şeyleri daha rahat okurduk şuan.

Arayı genel karakterler için düzgün kullanamadı. Şimdi de yeni nesli öne çıkaracağım, hikayeyi hızlandıracağım derken kaliteyi düşüren şeyler çıkabiliyor ortaya ://
Keşke 5 yıl olsa bari o kadar uzun time skip yapmak istemedi derdik. Balık adam adasından bugüne 1 sene bile geçmedi. Luffy hakinin çoğu türünü öğrendi.

Luffy>Law haydi yallah
Sen de aradan ne güzel nemalanıyon :D
Hee onu biraz goygoyuna dedim ya :ehe: . Ama sonra 6'ya 4 olabilir diye düzelttim. Hani bu sonuca varma sebebim şu:
Law'ın gelişimiji falan gördük. Çok fazla yarı yonkouluk bir gelişimi yok.

Kid'in gelişimini görmedik. O yüzden daha güçlü çıkabilir bu boşluklardan yola çıkarak.

2. Sebep ise Luffy bu ikisine çok fark attı diye düşünmem, ama sonra belki Kid'in gücü Law'dan fazladır payı da Law'dan iyi olur diye düşünerek Kid ile arasındaki farkın fazla açılmamış olabileceğini düşünmem..

Çatı performansına gelirsek, orada bir şey görmedik ama Oda herkesi hünerlerine göre dengeli mi dağıttı ona göre mi oldu dövüş pek emin değilim.
Reis gelişime göre kıyaslamanın bir anlamı yok. Birini önceden gördük, diğerini göremedik. Elimizde güçlerini kıyaslamak adına tek veri çatı dövüşü, önce gördüğümün gelişimi azdır, şimdi gördüğümü görmedim o yüzden daha güçlüdür demenin bir mantığı yok. Hele elimizde çatı dövüşü varken buradaki bilgiye rağmen çok da alakasız bir sonuca varmanın hiç yok.
Çatı performansını senin dediğin şekilde görmezden geleceksek o zaman çatıdaki her şeyi görmezden gelip ona göre şu şundan güçlüdür dememiz gerekir ki eldeki her şey çorba olur.
"Ben Kid'i daha çok beğeniyorum. Şimdiye kadar aksi gösterildi ama Linlin karşısında Law'dan daha iyi performans göstermesini umuyorum" de olsun bitsin işte. Saygım var buna.
Luffy kral hakisini ilk kez kritik anda kullanmıyor. İlk kullanışı duval mıydı neydi sanjinin posterine benzeyen adam, onun boğasını bayıltıyor.
Ben öyle bir şey hatırlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık