Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki mesajımda Law'un Kaido'ya hem kan kusturduğunu hem de gözlerini kaydırdığını söyledim ben. Ama mesele kan getirmek değil, gösterdikleri performansları kıyaslamak. Çatıda Law'un Kid'den daha çok iş yaptığını da tartışmayalım hani.

Reis senin kurduğun mantık çok hatalı ama. Hadi diyelim Kid'i daha az gördük diye daha çok gelişme kaydetmiş olsun. Bunun onu Law'dan daha güçlü yaptığını çıkaramayız ki. Gelişme öncesi ikisinin seviyelerinin kıyasını bilmiyoruz ki.
İyi de bu fark meyve yeneteğinin getirisi, Killer de ona bakarsan Kid'den çok performans gösterdi. Bunlara bakıp bu iki karakter Kid'den güçlü demek sığ kalıyor.

@Ölüm Cerrahı Law Kaido'nun ejder formuna bilinen en güçlü saldırısını yaptı kan alamadı. Yani Kaido'nun en güçlü formu budur deriz şimdiki gördüklerimizle. Killer bu formdan kan aldı. Çatı dövüşüne göre Killer > Law net sonuç

Yahu Dressrossa'da Law'ı görmedik mi? :D
Kid'i gördük mü peki?
İyi de bu fark meyve yeneteğinin getirisi, Killer de ona bakarsan Kid'den çok performans gösterdi. Bunlara bakıp bu iki karakter Kid'den güçlü demek sığ kalıyor.
Sağlıklı veya değil bütün verilere rağmen Kid daha güçlü demek çok daha sığ ama.
Mangada gördüğümüz net bir şekilde Law'u önde gösteriyor reis. Bunu ben demiyorum bak mangada gösteriyor. Yani çatı dövüşünü görmemiş olsak tamam size hak verecem (gerçi ondan önce de Law demiştim, Kid'in hiçbir şeyini görmemiş olmamızdan dolayı) ama yani adam Law'dan daha iyi hiçbir şey göstermedi be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık