Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro, Killer'den tek falan yemedi, yendi Killer'i tek yemiş adam nasıl rakibini yensin. İyi hikaye anlatıyorsun ha xD

Luffy aynı anda düşünce bile aaa nasıl yendi diyen insanlarsınız, Zoro, Killer'den tek yediyse niye Killer yerdeyken Zoro ayaktaydı xD
Yendi ama tek de yedi. Ben yenmedi demedim.

Luffy bu arc 3-4 defa tek yedi zaten. Bu da onlardan biri.

Killer ve Zoro birbirini tekledi. Kabul edilsin veya edilmesin tek saldırıda bayıldıysa tek yemiştir.
Bak attığıma tek denir. Zoro saldırıdan sonra killer'ın işini bitiriyor. Tek yemiş olsa luffy gbi yığılır kalırdı saldırı yapamazdı. Birbirlerini aldılar desen anlarım da tek attılar dediğin zaman 2.saldırının olmaması lazım. E bakıyoruz zoro devamında alıyor ? Şu one-shot tek atma şeysi anlaşılamadı.... Ya da kaido nun ilk vuruş. Vurdu geçti işi bitirdi.Zoro-killer orada denk 2 karakter çarpıştı neden bayıldı dersen cevabım yok hala anlam veremem :D

Bak attığıma tek denir. Zoro saldırıdan sonra killer'ın işini bitiriyor. Tek yemiş olsa luffy gbi yığılır kalırdı saldırı yapamazdı. Birbirlerini aldılar desen anlarım da tek attılar dediğin zaman 2.saldırının olmaması lazım. E bakıyoruz zoro devamında alıyor ? Şu one-shot tek atma şeysi anlaşılamadı.... Ya da kaido nun ilk vuruş. Vurdu geçti işi bitirdi.Zoro-killer orada denk 2 karakter çarpıştı neden bayıldı dersen cevabım yok hala anlam veremem :D
Cevabı belli. Killer'ın saldırısı Zoro'nun işini bitirmişti zaten. Bayılmadan önce son saldırısını yaptı ve Killer'i tekledi.

Yendi ama tek de yedi. Ben yenmedi demedim.
Tek yedinmi düşer yatarsın örnek Lütfü
Cevabı belli. Killer'ın saldırısı Zoro'nun işini bitirmişti zaten. Bayılmadan önce son saldırısını yaptı ve Killer'i tekledi.
Adam rakibini yenmiş ister yatar ister kalkar kime ne xD

Üstelik yendikten sonra diğer rakibinin de gitmesini bekliyor sonra yatıyor, Reisi zorlasalardı diğerine de atardı teki.

Hakkını yiyorsun ama zoronun. Ne saldırılar aldı yatmadı sırf tıpan girdi diye mi bayılacak bu ? Zehir falan da denmedi gerçi. Bence denklik ya da 1 tık zoro önde olduğunu göstermek için mangaka o şekil çizdi. Sonuçta ikisi de çatı adayıydı :D

Şu seride fatih hakisini ilk kez kullandığını gördüğümüz 3 karakter var. Ace, Luffy ve Doflamingo. Hepsi de kritik anlarda açıyorlar. Ama hadi diyelim benim yaptığım yorum hatalı sorun yok. Yine de aynı soru kalıyor ortada. Shabondy'de olanlarla, Ace'in boğazına dayanan kılıçlar aynı durum. Peki Luffy neden Shabondy'de tayfasını kurtaramıyorken, Marineford'da abisi kurtarıyor bu hakiyle.
Panel olarak baktığımızda Ace'in bayıltabileceği bir sürü insan var yani kullanıma uygun ve Mangaka bu kartını öne sürebiliyor. Doffy'de de yine panel olarak bakıldığında bayıltabileceği bir sürü insan var haliyle kullanıma uygun. Luffy'nin Shabondy Island'da kullanıma uygun bir yeri yok karşısında Kuma, Sentamoru ve Kizaru var bunları bayıltamaz o yüzden Mangaka Kralın hakisini epikleştirmek için burada kullanmayı ön görmemiş bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık