Kucaklandı zaten. Kim taşıdı onu olduğu yere kadar? Kim sardı? Bir kadın bir çocuk taşımış.Kalktı mı kucaklandı mı ? Fark var...
Kucaklandı zaten. Kim taşıdı onu olduğu yere kadar? Kim sardı? Bir kadın bir çocuk taşımış.Kalktı mı kucaklandı mı ? Fark var...
Bahsettiğim luffy di amaKucaklandı zaten. Kim taşıdı onu olduğu yere kadar? Kim sardı? Bir kadın bir çocuk taşımış.
Ben de Zoro'dan bahsediyorum.Bahsettiğim luffy di ama
Aynen öyle. Killer'in de nova olduğunu ve güçlü olduğunu göstermek istedi.Hakkını yiyorsun ama zoronun. Ne saldırılar aldı yatmadı sırf tıpan girdi diye mi bayılacak bu ? Zehir falan da denmedi gerçi. Bence denklik ya da 1 tık zoro önde olduğunu göstermek için mangaka o şekil çizdi. Sonuçta ikisi de çatı adayıydı
Ninemin sakalı olsa dedem olurdu hesabı .Üstelik yendikten sonra diğer rakibinin de gitmesini bekliyor sonra yatıyor, Reisi zorlasalardı diğerine de atardı teki.
Bir Ashura açmasına bakar lütfü bileNinemin sakalı olsa dedem olurdu hesabı .
Yauv sdhfjhsdf Red yamateeeeeeeeeeeBir Ashura açmasına bakar lütfü bile
Baksana reis orada ben burada tek atıyorum, doğru düzgün yazamıyorsun bileYauv sdhfjhsdf Red yamateeeeeeeeeee
Hacı bu kıyaslaman tamamen uydurma he. Seride bunu destekleyecek tek bir şey görmedik. Hatta tam tersini gördük.İyi de her şeyin sınırı var . Problem Law'ın Dressrossa'dan beri aynı kalması. Yani o haliyle dövüşerek kendi dengi adamla.......
Gerçi Kid ve Law'ı denk varsaymak da hatalı olabilir.
Big Mom 10 ise
Law 3
Kid 7
Böyle bir şey olabilir.
Ya da tamam şimdi yiyecem kızgını 6'ya 4 olsun
Senin ilacını biliyorum ben.Baksana reis orada ben burada tek atıyorum, doğru düzgün yazamıyorsun bile