Şimdi bak demek istediğim şey şuÇok alakasız şeyler. Sen dediklerini sanki olmuş gibi uyarlıyorsun ancak karakterin serideki konumu çok farklı. Yazarın bu karakter hakkında söyledikleri de var
Tek bildiğimiz şey Crocodile ve Beyazsakalın zamanında dövüştüğü.
Ama bu dövüşün nasıl olduğu hakkında en ufak bir fikrimiz bile yok.
Crocodile Beyazsakala daldı ama tek mi yedi?
Crocodile bir süreliğine zorladı mı?
Bunları bilmiyoruz çünkü gösterilmedi.
Ama gene de elimizde somut bir veri var, Croco ve Luffy dövüşü. Yani sen sadece iki cümleyle geçiştirilen bir anıyı baz alarak Croco zamanında çok güçlüymüş diye yorumluyorsun, ama ana karakterin her ayrıntısı gösterilen dövüşünü yok sayıyorsun. Bu nasıl bir mantıktır anlamadım gitti.
Küçümsediğimi nereden çıkardın ki? Ama bilmiyorum bana bunlar şuanki haliyle güçlerini birleştirseler Kaidoyu yenebilecek kadar güçlüymüş gibi gelmiyorlar. Kaldı ki Gecko Moriah bir halta yaramaz denerek Dof aracılığıyla öldürülmeye çalışılmış bir tip. Gerçekten o kadar güçlü olsa sırf bir Luffy'e yenildi diye shiciliğini düşürürler miydi?E yuh. Hyogoro diye bahsettiğin adam Luffy'e Wano'da haki eğitimi veriyor yahu. Oden diye küçümsemen de ayrı olay
Boş saymalıyız doğru cevap değil. Bu seri ak ya da karadan ibaret değil. Bu durum başka olasılıkları gündeme getirir sadece. Acaba o zamanlar şimdiki gibi güçlü değiller miydi dersin, yoksa bunlar öyle dalıp tek yiyip gitmişler mi dersin bilemem. Ya da Croco başlığında MW'nin dediği gibi sonradan güçsüzleştirmek demek de bir alternatif. Ama bunuj yerine koca arcları yok saymayı tercih ediyorsunuz ilginç bir durum gerçekten.ama Luffy'e yenildi diye bu karakterler hakkındaki tüm ifadeleri boş saymalıyız. Anlıyorum
Hayır buradan ne çıkarmamız gerekiyor? Hancock > tüm hasır şapka tayfası > PX >>>>> Moria, Lucci, Crocodile, Enel felan mı demeliyiz
Ben mangada öyle bir sahne hatırlamıyorum ki okuyalı çok uzun zaman olmuyor. Ben mi kaçırdım diye internetten arattım ama sadece anime resimleri var manga resimleri yok.
Ama dediğin doğru olsa bile göze batacağı düşüncesinde değilim. Kral haki var bu ablada. Çok güçlü olabilir. Şaşırtıcı da olmaz.
Şunu da ekleyim, bunlar Logia. O yüzden o robotlar zarar veremezler gene de yenmeyi başarırlar onları. Herkes Luffy kadar şanslı değil ki zayıf nokta bulsun.
Zaten kurduğun denklemin bir kısmı başka Shicide gerçekleşti. Kuma kendi başına tüm tayfayı yendi.