Yav Ace olayinin bir arka plani var. Adam gazeteden görüyor hatta Roger'ın oğlu olayinda şaşırmıyor WB. Belli şüphe bile duyuyor bu konuda. Bunun öncesi Jinbe ile 5 günlük savaşı var. Yani adam öyle "Biri bana meydan okuyor gideyim bakayim" demiyor. Az mantık ya hangi Yonkou böyle bir şey yaptı veya yapıyor. Marco bile "Krala o kadar kolay ulaşamazsın" diyor. Ace'i özel biri olarak gördüğü için, düşman olarak görmediği için öyle yapiyor, gemiye alıyor vb. Ace de ne yara var dövüşten kalan? Çünkü ortada bir dövüş yok.Oho önceki yorumlara baktım Crocodile'ın gücü sayesinde WB karşısına çıktığını düşünenler var. WB istese Ace onu göremeden olurdu. Gitti kendi karşıladı. Aynını Crocodile'a yaptığı çok bariz. Crocodile bu yenilgiden sonra hayata küsüyor Yeni Dünya'yı terkediyor. Yorumlarda WB'ye zor anlar yaşatmış hatta denk dövüsüp de yenilmiş gibi davranılıyor.
Tekini yemiş aşağı oturmuştur. MF'de poz kesti yapmayın etmeyin. Güçsüz dedigi oradaki WB bile yine tekler kendisini.
Croc'a bak adamın el gitmiş, yüz yaralı. Croc MF de ki WB'yi görünce zayıf diyor. Neye göre bunu diyor? Eskiye atifta bulunarak diyor. Çünkü adam eski WB'nin gücüne şahit olmuş onu biliyor. Sana göre Croc da tek yedi nereden bilecek eski WB'nin gücünü salliyor tutturuyor. WB de tek attigi adama "Ben her zaman en güçlü olarak kalamam" diye iç geçiriyor değil mi?
Luffy'e gelince 1000 bölüm mangayi inceliyorsun, yazdıklarım mangayla sabit olduğunda başka yere çekiyorsun.
Croc ID de güçlenmedi yav. ID işkenceleri zaten işlemiyor dendi Croc, Jinbe ve Ace için yani tepki bile vermiyorlarmış işkenceye karşı nerede güçlenecek? Croc kendi deyimiyle "Yaralarını iyileştirdi" ve eski haline döndü. Zaten Mangaka'nın geçmişte bahsettiği Croc MF de ki gibiydi. Dikkat çekerim ki MF de ki Croc meyve tekniklerini hiç kullanmadı. Sadece basit, zayıf olanlarını kullandı.Croco güçlü adam.Dof'tan çok bir eksiği olacağını sanmıyorum.Dof lvl döner diye tahmin ediyorum hatta sonraki görüşümüzde.Gidip de Kata lvl dönerse ortalık karışır :d Dof da gerçi şimdi ID'de.O da işkencelere maruz kala kala daha iyi döner belki.Bana kalırsa tüm rakipler daha iyi dönecek de şu kurguda zaten.
@Sir Crocodile Croco son savaşta Dof ile dövüşmesin