O zaman şöyle düşünŞu kısma cevap vermek istiyorum, şahsen Crocodile'in bir Shichibukai olarak o zamanlar halihazırda Yonkou olan Beyazsakal ile geçmişini yok saymaktansa Luffy ile olan dövüşünü yok saymayı tercih ederim. Aynısı Moria için de geçerli. Luffy'in dövüşlerini kaale almaya çok gerek yok kocaman bir plothole çünkü.
Alternatif bir senaryoda Luffy'nin Yeni Dünyaya doğrudan gittiğini hayal et. Bu çocuk napacaktı orada? Bunlar çok güçlü aga aman mı diyecekti? Hayır. Gördüğü yerde dalacak ve top gibi sektirilecekti. Kayıtlara da "Luffy yonkou ile dövüştü ama kaybetti" diye geçecekti. Peki bu Luffy'nin yonkoulara meydan okuyabilecek kadar güçlü olduğunu mu gösterirdi o dönem? Hayır.
Aynısı Crocodile için de geçerli. Beyazsakal "zorlu bir rakipti kerata" deseydi eğer sana hak verirdim. Ama öyle bir durum yok.
Moriah'a gelince, Kaido ile yıllar önce dövüşmüş. Adaya ilk geldiği zamanlar Oden Hyogoro ile gücünü birleştirse beni döverdi diyordu. Zaten kendisi Shanksle beraber yeni nesillerden sayılıyor ki Shanks hepi topu 6 sene önce yonkou olmuş. Hadi bunları geçtim zaten Kaido Luffy'e tamamen kibrinden dolayı yenildi.