Luffy rayleigh ile savaşabilecek hatta yenebilecek bir güçte zaten şuan. Wano sonu kesinleşecek bu da.zoro’nun oden seviyesine gelmesi luffy’nin en az rayleigh seviyesi olması demek ki ben buna çok inanmıyorum.
Luffy rayleigh ile savaşabilecek hatta yenebilecek bir güçte zaten şuan. Wano sonu kesinleşecek bu da.zoro’nun oden seviyesine gelmesi luffy’nin en az rayleigh seviyesi olması demek ki ben buna çok inanmıyorum.
Hoşbulduk.Hoş geldin dns'nin kayıp kardeşi.
Çatıda kaido ve big mom’a karşı 5 supernova (luffy de dahil) dövüşüyor. Nasıl rayleigh yenebilecek güçte ben anlamadım. En basitinden luffy i çıkarıp yerine rayleigh koysan şimdiye çatı kalır mıydı diye sormak gerekLuffy rayleigh ile savaşabilecek hatta yenebilecek bir güçte zaten şuan. Wano sonu kesinleşecek bu da.
Prime den bahsediyorsan birşey diyemem. Prime diye belirtmen gerek. Evet rayleighi çatıya koysan luffyden fazla iş yapar. Ancak rayleigh zirveyi görmüş bir karekter oysa luffy zirveyi görmemiş bi karekter ve suanki haliyle bu kadar sağlamsa wano sonu gear 5 i ile rayleighi geçeceği bariz.Çatıda kaido ve big mom’a karşı 5 supernova (luffy de dahil) dövüşüyor. Nasıl rayleigh yenebilecek güçte ben anlamadım. En basitinden luffy i çıkarıp yerine rayleigh koysan şimdiye çatı kalır mıydı diye sormak gerek
evet prime’dı bahsettiğim. Belirtmem gerekti atlamışım o detayı. Wano sonu gear 5 değil de artık bi uyanış gelse çok mutlu olucam çünkü acayip merak ediyorum luffy’nin meyve uyanışı olacak mı olursa nasıl olacak diyePrime den bahsediyorsan birşey diyemem. Prime diye belirtmen gerek. Evet rayleighi çatıya koysan luffyden fazla iş yapar. Ancak rayleigh zirveyi görmüş bir karekter oysa luffy zirveyi görmemiş bi karekter ve suanki haliyle bu kadar sağlamsa wano sonu gear 5 i ile rayleighi geçeceği bariz.
Suan bahsettiğin kaido ve bigmom , özelikle kaido serinin en sağlam karekteri olabilir. Diğer tarafta ise serinin en çeşitlilik içeren karekteri var. 2 vs 5 gayet normal , xebec i bile indirmek icin riger garp ile ittifak kuruyorsa. Çok güçlü kişiler var ve bazen tek kazanilmayacak zaferler var demektir
Bende senin gibi düşünüyordum ama yanlış hatırlamıyorsam Oda gear 5 i göreceğiz dedi wanoda. Şahsen benim fikrim gördüğümüz kadarıyla luffynin en çok iş yapan saldırısı culverin ve Python. Bu saldırıları uyanış ve ryou ile harmanlanır ise aynı anda çok fazla vuruş sayısı demek. Ve ciddi bir yıkım gücü anlamına geliyor. Ancak Oda sağolsun böyle mantıklı işler varken oyuncak satışından az para koyam cebime keyfime bakam kafasında olduğu icin gear 5 hoplatacak.evet prime’dı bahsettiğim. Belirtmem gerekti atlamışım o detayı. Wano sonu gear 5 değil de artık bi uyanış gelse çok mutlu olucam çünkü acayip merak ediyorum luffy’nin meyve uyanışı olacak mı olursa nasıl olacak diye
Hangi manga bu? Söyle de boş zamanım olunca okuyayım. :SGüçsüz bir shicibukai. Dof kendisine gel ortak olak dediğinde ben güçlü değilim abi demesiyle hatırlanır.
One Piece: Crocodile'ın Yolu. Ama öyle herkes bulamaz.Hangi manga bu? Söyle de boş zamanım olunca okuyayım. :S
Güzelmiş. Ben orjinalini okudum böyle şeyler yoktu çünkü. Bu daha komik gibi...One Piece: Crocodile'ın Yolu. Ama öyle herkes bulamaz.
Ya şaka bir yana bu adama Dof ortaklık teklif edince neden benle ortak olasın ki sen daha üstünsün dedi mi demedi mi? Yoksa çeviri kurbanı mı oldum ya da dikkatsizliğime mi denk geldi?Güzelmiş. Ben orjinalini okudum böyle şeyler yoktu çünkü. Bu daha komik gibi...