Zoro odeni geçeli çok oldu ?Zoro wanodan oradaki en güçlü kılıç ustası olarak ayrılacaktı. Oden varken nasıl ayrılacak? Odene meydan mı okuyacak acaba.
Zoro odeni geçeli çok oldu ?Zoro wanodan oradaki en güçlü kılıç ustası olarak ayrılacaktı. Oden varken nasıl ayrılacak? Odene meydan mı okuyacak acaba.
Ozaman direk zoro amiral diyebilirmiyiz. Çünkü yamato oden olmak istiyor ve zoro odeni ya geçecek ya aynı seviyeye gelecek? ?Zoro, oden'e meydan okursa, wano sonu Yamato'nun sağ kol olacağı kesinleşir.
Zoro, oden'e meydan okursa ortada bir zoro kalmaz ama.Ozaman direk zoro amiral diyebilirmiyiz. Çünkü yamato oden olmak istiyor ve zoro odeni ya geçecek ya aynı seviyeye gelecek? ?
aynen katılıyorum zira oden’e meydan okursa oden zoro’yu yok eder. Böylelikle tayfada bir sağ kol açığı oluşur. O boşluğu da yamato doldurur.Zoro, oden'e meydan okursa, wano sonu Yamato'nun sağ kol olacağı kesinleşir.
Yamato direk sagkola çıkıyorsa Hersey olabilir. Belki zoro kalmaz ama en azından ortada 2 parça oden olurZoro, oden'e meydan okursa ortada bir zoro kalmaz ama.
Zoro enmayı geri vermese bile yenilir oden'e yav.Yamato direk sagkola çıkıyorsa Hersey olabilir. Belki zoro kalmaz ama en azından ortada 2 parça oden olur
Belli olmaz. Bu lafımı iyi hatırla wano sonu zoro ya oden seviyesine gelecek. Ya çok az bir fark olucak. O açığında nidai ile kapatır hatta üstüne bile çıkabilir. Bekleyip görelim.Zoro enmayı geri vermese bile yenilir oden'e yav.
zoro’nun oden seviyesine gelmesi luffy’nin en az rayleigh seviyesi olması demek ki ben buna çok inanmıyorum.Belli olmaz. Bu lafımı iyi hatırla wano sonu zoro ya oden seviyesine gelecek. Ya çok az bir fark olucak. O açığında nidai ile kapatır hatta üstüne bile çıkabilir. Bekleyip görelim.
Hoş geldin dns'nin kayıp kardeşi.Belli olmaz. Bu lafımı iyi hatırla wano sonu zoro ya oden seviyesine gelecek. Ya çok az bir fark olucak. O açığında nidai ile kapatır hatta üstüne bile çıkabilir. Bekleyip görelim.