Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok alakasız şeyler. Sen dediklerini sanki olmuş gibi uyarlıyorsun ancak karakterin serideki konumu çok farklı. Yazarın bu karakter hakkında söyledikleri de var
Şimdi bak demek istediğim şey şu

Tek bildiğimiz şey Crocodile ve Beyazsakalın zamanında dövüştüğü.

Ama bu dövüşün nasıl olduğu hakkında en ufak bir fikrimiz bile yok.

Crocodile Beyazsakala daldı ama tek mi yedi?

Crocodile bir süreliğine zorladı mı?


Bunları bilmiyoruz çünkü gösterilmedi.


Ama gene de elimizde somut bir veri var, Croco ve Luffy dövüşü. Yani sen sadece iki cümleyle geçiştirilen bir anıyı baz alarak Croco zamanında çok güçlüymüş diye yorumluyorsun, ama ana karakterin her ayrıntısı gösterilen dövüşünü yok sayıyorsun. Bu nasıl bir mantıktır anlamadım gitti.


E yuh. Hyogoro diye bahsettiğin adam Luffy'e Wano'da haki eğitimi veriyor yahu. Oden diye küçümsemen de ayrı olay :(
Küçümsediğimi nereden çıkardın ki? Ama bilmiyorum bana bunlar şuanki haliyle güçlerini birleştirseler Kaidoyu yenebilecek kadar güçlüymüş gibi gelmiyorlar. Kaldı ki Gecko Moriah bir halta yaramaz denerek Dof aracılığıyla öldürülmeye çalışılmış bir tip. Gerçekten o kadar güçlü olsa sırf bir Luffy'e yenildi diye shiciliğini düşürürler miydi?



ama Luffy'e yenildi diye bu karakterler hakkındaki tüm ifadeleri boş saymalıyız. Anlıyorum :(
Boş saymalıyız doğru cevap değil. Bu seri ak ya da karadan ibaret değil. Bu durum başka olasılıkları gündeme getirir sadece. Acaba o zamanlar şimdiki gibi güçlü değiller miydi dersin, yoksa bunlar öyle dalıp tek yiyip gitmişler mi dersin bilemem. Ya da Croco başlığında MW'nin dediği gibi sonradan güçsüzleştirmek demek de bir alternatif. Ama bunuj yerine koca arcları yok saymayı tercih ediyorsunuz ilginç bir durum gerçekten.


Hayır buradan ne çıkarmamız gerekiyor? Hancock > tüm hasır şapka tayfası > PX >>>>> Moria, Lucci, Crocodile, Enel felan mı demeliyiz :bilmem:

Ben mangada öyle bir sahne hatırlamıyorum ki okuyalı çok uzun zaman olmuyor. Ben mi kaçırdım diye internetten arattım ama sadece anime resimleri var manga resimleri yok.


Ama dediğin doğru olsa bile göze batacağı düşüncesinde değilim. Kral haki var bu ablada. Çok güçlü olabilir. Şaşırtıcı da olmaz.


Şunu da ekleyim, bunlar Logia. O yüzden o robotlar zarar veremezler gene de yenmeyi başarırlar onları. Herkes Luffy kadar şanslı değil ki zayıf nokta bulsun.

Zaten kurduğun denklemin bir kısmı başka Shicide gerçekleşti. Kuma kendi başına tüm tayfayı yendi.
 
Zoroyu bir de oden yetiştirse ne güzel olur. Hyo dede luffye hakiyi gösterdi. Zoro da odenden kara kılıcı öğrense tamamdır. Böylece Zoroyu 2 tane haki master yetiştirmiş oldu. Zoroyu da 2 tane en iyi kılıç ustası yetiştirse efsane olur.
 
Luffy gelmese çürüyüp gidecekti reis orada Impeldown'u örnek vermen abes olmuş biraz. :D
Asıl Croc olmasa oradan çıkamıyorlardı tekrar bakmanı öneririm. :D

WB haberini almasa Croc'un dış dünyaya ilgisi kalmamıştı zaten çıkmayacaktı. ID öncesi kaçmıyor bilerek. Luffy de şanslı veled Croc sayesinde geldi MF'ye kadar. :rolleyes:

Ortamlarda Luffy Croc'u serbest bıraktı dersin kim bilecek!:artiz:
 
Asıl Croc olmasa oradan çıkamıyorlardı tekrar bakmanı öneririm. :D

WB haberini almasa Croc'un dış dünyaya ilgisi kalmamıştı zaten çıkmayacaktı. ID öncesi kaçmıyor bilerek. Luffy de şanslı veled Croc sayesinde geldi MF'ye kadar. :rolleyes:

Ortamlarda Luffy Croc'u serbest bıraktı dersin kim bilecek!:artiz:
Seninki Luffy Magellan'ı tutarken kaçmakla meşguldü yapma.:(
 
Oho önceki yorumlara baktım Crocodile'ın gücü sayesinde WB karşısına çıktığını düşünenler var. WB istese Ace onu göremeden olurdu. Gitti kendi karşıladı. Aynını Crocodile'a yaptığı çok bariz. Crocodile bu yenilgiden sonra hayata küsüyor Yeni Dünya'yı terkediyor. Yorumlarda WB'ye zor anlar yaşatmış hatta denk dövüsüp de yenilmiş gibi davranılıyor.

Tekini yemiş aşağı oturmuştur. MF'de poz kesti yapmayın etmeyin. Güçsüz dedigi oradaki WB bile yine tekler kendisini.
 
Croco güçlü adam.Dof'tan çok bir eksiği olacağını sanmıyorum.Dof lvl döner diye tahmin ediyorum hatta sonraki görüşümüzde.Gidip de Kata lvl dönerse ortalık karışır :d Dof da gerçi şimdi ID'de.O da işkencelere maruz kala kala daha iyi döner belki.Bana kalırsa tüm rakipler daha iyi dönecek de şu kurguda zaten.

@Sir Crocodile Croco son savaşta Dof ile dövüşmesin :D
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık