Luffy'nin belkide seride en son karşılaşağı adamın bir cacık olmama imkanı yok.Oda bu herifi ta Jaya'dan beri Luffy'nin KK olma yarışında rakibi olarak hazırlıyor.O şişkodan bir cacık olmaz.
Luffy'nin belkide seride en son karşılaşağı adamın bir cacık olmama imkanı yok.Oda bu herifi ta Jaya'dan beri Luffy'nin KK olma yarışında rakibi olarak hazırlıyor.O şişkodan bir cacık olmaz.
Teach'e demiyordum. Çakma Red Kite diyordum bunu.Luffy'nin belkide seride en son karşılaşağı adamın bir cacık olmama imkanı yok.Oda bu herifi ta Jaya'dan beri Luffy'nin KK olma yarışında rakibi olarak hazırlıyor.
Hibrit açmamış YamatoAshura açmış full güç Zoro mu yoksa ejder türü hybrid mod açmış Yamato mu?
İkisi de hain Kata'yı marşmelov cennetine yollar.(1-2 arc sonra diyelim) (Ve ortak düşman yaratarak birlik ve beraberliği temin edeyim : )Hibrit açmamış Yamato
Gözlemde zoro, silahlanma da yamato önde dir az farkla. ( tabi 996. Sayıda yamato'nun kullandığı teknik ileri seviye b. Haki ise)Ashura açmış full güç Zoro mu yoksa ejder türü hybrid mod açmış Yamato mu?
Zaten öyle bir meyvesi varsa Yamato fiziksel olarak tayfadaki herkesten üstün olur da iş teknik ve Ashura gibi tanımlanamayan bir güç olunca her an her şey olabilir. Başa baş gidip Yamato yenebilir, ama tek de yiyebilir.Gözlemde zoro, silahlanma da yamato önde dir az farkla. ( tabi 996. Sayıda yamato'nun kullandığı teknik ileri seviye b. Haki ise)
Dayanıklılıkta yamato zoroyla luffy'i üst üste koyar. Sonuçta bahsettiğimiz kişi kaido'nun kızı.
Fiziksel güçte üstteki gibidir.
Kalanlar da meyve ve kılıç ustalığı. Ona göre kimin daha güçlü olacağı belli olur.
Kata: Beni bu meşazlaşmadan çıkarın:dİkisi de hain Kata'yı marşmelov cennetine yollar.(1-2 arc sonra diyelim) (Ve ortak düşman yaratarak birlik ve beraberliği temin edeyim : )