Farklı ihtimalleri değerlendirelim diye dedim yav. hemen bir art niyet.Çok biliyon kirispi
Farklı ihtimalleri değerlendirelim diye dedim yav. hemen bir art niyet.Çok biliyon kirispi
Boşver Oda nasılsa eskiden çizdiklerinide unutuyorFarklı ihtimalleri değerlendirelim diye dedim yav. hemen bir art niyet.
Bunun önemi kalmadı yani dirilse de işlevsiz.Sırf düzen olsun diye koltukta oturtmuş kaido da şuan düzen falan hak getire malum. Tek amacı üst olarak kullanmak wano yu.Ben de şöyle bir sahne bekliyorum.
Zoro'nun 720 poundluk tekniğine can veriyordu yav adam. Yani gerçek seviyesi buysa, bence de canlanmasın.Bunun önemi kalmadı yani dirilse de işlevsiz.Sırf düzen olsun diye koltukta oturtmuş kaido da şuan düzen falan hak getire malum. Tek amacı üst olarak kullanmak wano yu.
Niye la Pica'yı görünce altına eden adam Kaido'yu kesmedi mi bu mangada .dZoro'nun 720 poundluk tekniğine can veriyordu yav adam. Yani gerçek seviyesi buysa, bence de canlanmasın.
Adam dressrosa da gücünü saklamış. Gençlere fırsat vermek istemiş. Yoksa dof'un yoldan geçerken alabileceği bir adam değil kinemon.Niye la Pica'yı görünce altına eden adam Kaido'yu kesmedi mi bu mangada .d
Yoldan gerçeken almaz zaten bence de.Karşısına alıp öyle yener.Adam dressrosa da gücünü saklamış. Gençlere fırsat vermek istemiş. Yoksa dof'un yoldan geçerken alabileceği bir adam değil kinemon.
@Kuroro Tahrik ve wano'nun milli değerlerinden hakaretten 1 ay ban istiyorum.Yoldan gerçeken almaz zaten bence de.Karşısına alıp öyle yener.
Wano Kinemon'un Doflamingo'yu orta zorlukta alacağını kabul edelim önce...Modum sever beni diye tahmin ediyorum @Kuroro Değil mi Kuroro -San