Reise wano oksijeni p.up aldırdı buna katılıyorum modum.Artık seride her şey olabilir diyorum .dWano Kinemon'un Doflamingo'yu orta zorlukta alacağını kabul edelim önce...
Reise wano oksijeni p.up aldırdı buna katılıyorum modum.Artık seride her şey olabilir diyorum .dWano Kinemon'un Doflamingo'yu orta zorlukta alacağını kabul edelim önce...
Doflamingo'yu One Piece evreninde iplerinden kurtulacak kadar fiziksel güce sahip olmayan kimse alamaz.Wano Kinemon'un Doflamingo'yu orta zorlukta alacağını kabul edelim önce...
O iplerden kurtulacak fiziksel güce sahip olmaya gerek yok.Parasite yememek gerek sadece.İster hakiyle ister meyve yeteneğiyle parasitedan da çıkabilecek karakterler var.Doflamingo'yu One Piece evreninde iplerinden kurtulacak kadar fiziksel güce sahip olmayan kimse alamaz.
Parasite baya sakat iş.Jozu gibi birini bile kılını kıpırdatamamasına sebep olan şey Kin'emon'a neler yapar.O iplerden kurtulacak fiziksel güce sahip olmaya gerek yok.Parasite yememek gerek sadece.İster hakiyle ister meyve yeteneğiyle parasitedan da çıkabilecek karakterler var.
Dof yener zaten Kin'i.İşin şakasındayız modumla .dParasite baya sakat iş.Jozu gibi birini bile kılını kıpırdatamamasına sebep olan şey Kin'emon'a neler yapar.
Ashura bence Dof'u zorlar ama berabere kalmaları olasılık olarak daha yüksek.Ashura > Dof
Shanks ve BB'nin sol kolunu görmedik daha.Dof bütün sol kollardan güçlüdür gibi geliyor bana.
O şişkodan bir cacık olmaz.Shanks ve BB'nin sol kolunu görmedik daha.