%100 gelsin gene kaybeder.Yaralı Jack>Lucci.
%100 gelsin gene kaybeder.Yaralı Jack>Lucci.
Ben de farklı şeyler diyorum işte. Pell'i öldürmeyen adam Lucci'yi de seriye tekrar yedirirdi. Öldürmemek ile tekrar dahil etmek farklı ama Pell ile Lucci de farklı karakterler. Birisi net biçimde daha önemli ve daha güçlü çizildi. Luffy'nin belki de en klas dövüşünü yaptığı adamı kalkıp da emekliye ayırmazdı.Öldürmemk ve seriye tekrar yedirmek çok farklı şeyler. Cp0, Cp9'un yeni dünya versiyonu ve Hem Lucci hem de Kaku bu ekipte
Ya bu da şans eseri önüme düştü. İlginç gelince paylaşayım dedim.ulan bi kere benim videomu boyle paylasmadiniz.
O yuzden kapadim kanali hic video atmiyorum

HŞ yener.Kizaru + Kuma (Zirve dönemi) vs Güncel Hasır Şapkalar ne olur?
) ülkeleri kurtardılar ama bunu yönetim tarzı için değil kötü adamla mücadele için yaptılar mesela en büyük sorun sadece savaşta olgunluğa fazilete ulaşan Luffy, joyboyun mirasını nasıl sırtlayacak merak konusu...O kadar nokta atışı bir yorum ki. İki icraat yapan herkes Amiral, Sağ Kol seviyedinde değerlendiriyor.Zamanında herkese amiral seviyesi denirdi. Şimdi baraj aşağı çekildi, artık sağ kol deniyor. Arkadaşlar sağ kollar da çok özel karakterler. Seride defalarca vurgulandı bu. Yonkou'lara ciddi bir tehdit olmayabilirler, ancak OP dünyasındaki en güçlü 20-25 kişi arasındalar.
Ben açarım.Yok mu bir tane "zirve Hyo'nun seviyesi" diye konu açacak kral ?