Sanji P1e hasar veremedi diyen de görmüştüm daha önceden emin olamadım :dYazdıklarımda ciddi değilim ya,her sahneden her tekmeden ve ya yumruktan anlam çıkarmaya gerek yok.
Sanji P1e hasar veremedi diyen de görmüştüm daha önceden emin olamadım :dYazdıklarımda ciddi değilim ya,her sahneden her tekmeden ve ya yumruktan anlam çıkarmaya gerek yok.
Marco bence bu ikiliyi 2v1'de de alır King ile bire bir mücadeleye girmesine gerek yok.Marcoyu baştan 2v1de yorup sonra King ile 1v1e tutuşacak. Zorlanarak alsa da diyeceğiz ki Marco başta 2v1 yapmıştı. Böylece yine Marconun yerini ayrı koymuş olacak
2v1 alması imkansız Marco'nun reis bu dövüşü.King ile Queen hibrit formlarını açmadan Peros'un dediğine göre Marco'yu yormuş zaten.Ki Marco da diyor zaten Chopper'a ya acele et yorucu bu falan diye.Marco bence bu ikiliyi 2v1'de de alır King ile bire bir mücadeleye girmesine gerek yok.
İşte böyle, oluyor oluyor devam etHmmm. Ağababası Mihawk tutturamamıştı. Zoro mu tutturacak:d
Tabikisi MF Monkey D. Luffy.....
Marco bence Queen ve King ile kıyaslanacak biri değil.Yorulması normal ama ben hala daha bu ikiliyi tek başına yenebileceğini düşünüyorum.2v1 alması imkansız Marco'nun reis bu dövüşü.King ile Queen hibrit formlarını açmadan Peros'un dediğine göre Marco'yu yormuş zaten.
Alamayacağını kendisi belirtti. Şuana kadar yaptıklarında absürt bir şey yok o meyve Amiral de tanklıyor 2 Komutanı da bir süre tutar elbette ötesi zorMarco bence bu ikiliyi 2v1'de de alır King ile bire bir mücadeleye girmesine gerek yok.
Mf Luffy'i küçümse bakalım?İşte böyle, oluyor oluyor devam et
Ben şimdiki Lütfüyü küçümsüyorum Mf luffy ne la xDMf Luffy'i küçümse bakalım?
Dediğin gibi iki komutanı tutamayabilir ama Queen ve King'in de Marco'yu yenebileceğini sanmam.Amiral saldırısı tanklayan adam bence iki Yonko komutanının saldırılarını çom fazla hasar almadan tanklayabilir.Alamayacağını kendisi belirtti. Şuana kadar yaptıklarında absürt bir şey yok o meyve Amiral de tanklıyor 2 Komutanı da bir süre tutar elbette ötesi zor