+Oden, King, Yamato(bir ihtimal)Zoronun o adada alamayacağı kişiler
Kaidou, Mom, Marco, Hurdacı(meyvesel dezavantajdan) birde canından çok sevdiği(koca yürekli olduğundan oda) Luffydir. Geri kalanın içinden geçer
+Oden, King, Yamato(bir ihtimal)Zoronun o adada alamayacağı kişiler
Kaidou, Mom, Marco, Hurdacı(meyvesel dezavantajdan) birde canından çok sevdiği(koca yürekli olduğundan oda) Luffydir. Geri kalanın içinden geçer
Odeni katma daha Lawında sağı solu belli olmaz gerçi. Çok sakat eleman+Oden, King, Yamato(bir ihtimal)
Enma elden gidiyor.Odeni katma daha Lawında sağı solu belli olmaz gerçi. Çok sakat eleman
Reyize 12liden 1 kılıç lazımEnma elden gidiyor.
oden reis zorodaki ışığı görür al yiğidim pusatım senin olsun derEnma elden gidiyor.
Bence meyvenin dez avantajı şu kaç sene ileriye gönderdiyse o kadar dakika hayatta kalabiliyor gelen kişi. 20 dakikaya yok olacak Odenoden reis zorodaki ışığı görür al yiğidim pusatım senin olsun der
bu arc sonuna doğru oden ölür gibime geliyo eski nesilden kimse kalmadı kaido ve bigmomla savaşta öle bilir
Zoro'ya laf atacaktım ama oda öz evladı için gökten 12'lik kılıç bile indirir. O yüzden bir şey demiyorum.Reyize 12liden 1 kılıç lazım
Adam birazda shogunluk yapsın bee...oden reis zorodaki ışığı görür al yiğidim pusatım senin olsun der
bu arc sonuna doğru oden ölür gibime geliyo eski nesilden kimse kalmadı kaido ve bigmomla savaşta öle bilir
o tarz bişey olduğunu sanmıyorum ama illa bi dez avantajı falan vardır ya çok nadir kullana biliyodur ya da güçsüzleşiyodur falanBence meyvenin dez avantajı şu kaç sene ileriye gönderdiyse o kadar dakika hayatta kalabiliyor gelen kişi. 20 dakikaya yok olacak Oden
Mihawk'ın kılıcını alır bide kendi en başından beri kullandığınıda yapar 12'lik tamamdır.Reyize 12liden 1 kılıç lazım
Cidden ama o 12li kılıç kimde merak ediyorum seride samuray ülkesine bile gittik hala ortaya çıkmadı. Ryuma bile kullanmamış. İlginç.Zoro'ya laf atacaktım ama oda öz evladı için gökten 12'lik kılıç bile indirir. O yüzden bir şey demiyorum.
Adam birazda shogunluk yapsın bee...