valla güzel olurduda odenin işi hiç belli olmaz yine adayı terk edebilir rayleigh le buluşsalar falan aslında hiç fena olmazAdam birazda shogunluk yapsın bee...
valla güzel olurduda odenin işi hiç belli olmaz yine adayı terk edebilir rayleigh le buluşsalar falan aslında hiç fena olmazAdam birazda shogunluk yapsın bee...
Biri king de olabilir. Xebec, Bm, Roger ve fuji de bir tane vardır. Bir ihtimal shiki'nin kılıçları da 12'lik dir.Cidden ama o 12li kılıç kimde merak ediyorum seride samuray ülkesine bile gittik hala ortaya çıkmadı. Ryuma bile kullanmamış. İlginç.
Biri wbde, biri mihawkta, biri goroseide kesin.
Ötekisinin biri tahminen shanks ve shiryunundur.
Hadi vistayada koy 2 tane. (zannetmiyorum ama)
Geri kalanlar nerede acaba
Önceki muhabbeti okumadım o yüzden bunu neye yazdın bilmiyorum ama Kanjuro, Kiku, Kinemon, Momonosuke ve Raizo da 20 yıl geleceğe gönderildi. Daha hala bitmedilerBence meyvenin dez avantajı şu kaç sene ileriye gönderdiyse o kadar dakika hayatta kalabiliyor gelen kişi. 20 dakikaya yok olacak Oden
Evet doğru Ama oden çok güçlü bir karakter dengeler alt üst olur. Neyse bekleyip görelimÖnceki muhabbeti okumadım o yüzden bunu neye yazdın bilmiyorum ama Kanjuro, Kiku, Kinemon, Momonosuke ve Raizo da 20 yıl geleceğe gönderildi. Daha hala bitmediler
Korkma tüylü zincir, titre...İlahı kum kum, güzel çöldeki deryalar bunlar ?
Çöl : Ben ne alaka ?Korkma tüylü zincir, titre...
Çöl de ki deryalar bile bizim kontrolümüzde sen dert etme bunları.
"Sabaku no Ou" lakabı her şeyi anlatıyor.Çöl : Ben ne alaka ?
Keşke şu soruyu Oda'ya SBS'te sorsalar ?Tayfadan birisi Rumble Ball yemeyi denemiş midir acaba?
luffy denemiştirTayfadan birisi Rumble Ball yemeyi denemiş midir acaba?