Lucciden tek yiyen luffy yendi. Zoro neden yenemesin?
Fandaşlarıma da böyle cevaplar yaraşır.
Lucciden tek yiyen luffy yendi. Zoro neden yenemesin?
Şaka yapıyorsun.Alamaz, net!
Alır...Alamaz, net!
Choper Queen'e vurdu kan getirdi. Choper Queen'e vurdu kan getirdi. Choper Queen'e vurdu kan getirdi.Alamaz, net!
hahahaha olabilir Sadece güç dengesi de değil hepimiz biliyoruz ki bizimkiler hem kendileri güçlenecek hem de kendilerine sadık müttefikler bulacak, yetmeyecek düşman tayfasından ve gittikleri yerin yerlilerinden bizimkilere yardım gelecek. Yeni bir zaman atlaması olmayacaksa bunlar olacak. Yeni bir zaman atlaması da en az 50-60 bölüm demek. Mecburen olacak güç dengesinde sıkıntılar.Sen Toki'nin nihai güçle geçmişe gönderdiği ben olabilir misin? Süreçler çok benzer . Aymen ben de DB izledikten sonra artık bu konuya çok takmamaya başladım. Hatta güç dengesinin üstünde biraz gereksiz bile duruluyor yani. Gerçi bunu deyince @Monkey D. Dragon ekmek kuyruğu muhabbeti yapan AKP'li dayı benzetmesi yapmıştı bana . Ama gene de insan beterini görünce bazı şeyler daha normal geliyor.
Ya çok da sıkıntı değil bence işin o kısmı. KK tayfası olacak bunlar. Rakip olamazlar tabi daha ama bir zahmet sinek etkisinden daha fazla etki bıraksınlar.
Benim şikayetim direkt karakterlerle ilgili. O kadar tanrı denildi bir şey denildi gelen sonuç: Menapoz teyze ve kas yığını.
Yamato reis bu arc net şov yapacak. Oda boşuna bu paneli çizmedi.Luffy ve Amiral sevdiği için asla yanılmayacak kişi. Oda'nın sevdiği okuyuculardan. Yamato hakkında bilemedim.
Lucci niye yenemesin? Durumunu biliyor muyuz ki gelen geçen tokatlarvari kelimeler kullanılıyor forumda? Bayılıyorum karakterin son durumunu bilmeden kötülemelere. Bu kutsal ejderler denizciler için önemli değil mi? Kutsal ejderlerin amiral çağırma güçleri yok mu? Cp0 diğer tüm cp lerden otoritesi yüksek değil mi? Boş beleş adam koyarlar mı? Luffy hayatında yemediği zorluğu,sınırları luccide almadı mı? Denizcilerde nasıl sakazuki, wg cp'de Lucci odur. Nickinin anlamıda ışığı çalmak öyle boş karakter olsa neden şutlanmıyor yahu? Başka bir yerimizle okuyoruz desenize.Lucciden tek yiyen luffy yendi. Zoro neden yenemesin?
Kaido'ya yolladığı saldırı mazallah Lucci'ye gelse ne olur sence ?Lucciden tek yiyen zoro mu? Luccide yıllarca arka bahçede armut topluyordu zaten. Lucciyi sanji zoro birlik olup indiremez.
Bırak amirali bu herif YC2 etmez.Lucci dediğiniz adamın maksimumu amiraldir. Zoro'nun maksimumu:
Daha tespit edilemedi