Evet, bizim Capori. Zoro'nun bu olayını onunla konuşmuştuk zaten. ?
Evet, bizim Capori. Zoro'nun bu olayını onunla konuşmuştuk zaten. ?
Tüh baskın yapayım dedim, konuştuğunuzu kaçırmışım.Evet, bizim Capori. Zoro'nun bu olayını onunla konuşmuştuk zaten. ?
Capori buradan banlana banlana başka forumlara gitmiş
Bana o banlanalı baya oldu gibi gelmişti. Hatta birkaç haftaya açılır herhalde diyordum. Meğer 25 Ekim de açılacakmış. :/Killzone bir zamanlar bu çocukta kendimi görüyorum demişti. Şükür gitti de bu günleri görmedi adam. Kendinden nefret ederdi anasını satayım.
Bir yıl banlanmıştı o ve kesinlikle çok daha önce bir tarihte banlanmış olması lazım lan Ekim değildi yani.Bana o banlanalı baya oldu gibi gelmişti. Hatta birkaç haftaya açılır herhalde diyordum. Meğer 25 Ekim de açılacakmış. :/
Yok şimdi muhabbeti dönünce, banlanalı uzun süre oldu, birkaç haftaya açılır herhalde demiştim. Ama baktım 25 Ekim yazıyor.Bir yıl banlanmıştı o ve kesinlikle çok daha önce bir tarihte banlanmış olması lazım lan Ekim değildi yani.
Mesajı 25 Ekim'de mi yazmışlar? Olum gerçekten bu kadar yakın bir tarih değildi lan.Yok şimdi muhabbeti dönünce, banlanalı uzun süre oldu, birkaç haftaya açılır herhalde demiştim. Ama baktım 25 Ekim yazıyor.