Çok ana karakter fetişisti bu Oda. Bölünmeyelim fandaş. Ama karakter faşizmine karşı dik duralım.Oda çizerse böyle.Gerzek şonen cizerleri çizmez ise Luffy tek yer
Çok ana karakter fetişisti bu Oda. Bölünmeyelim fandaş. Ama karakter faşizmine karşı dik duralım.Oda çizerse böyle.Gerzek şonen cizerleri çizmez ise Luffy tek yer
Benim demek istediğim başka fanatik kafada değilim sevdiğim karakterlerle de dalga geçerim onu demek istedim. O konu senin düşüncen bence meyvanın değeri de önemli.Biz de etmiyoruz sonuçta meyve başka.
Law meyvenin değerini düşürüyor desene.Ope Opeli Law: 500 Milyon
Law'sız Ope Ope : En az 10 Milyar
Law'a ne demeliyiz?
Belki tadı güzeldir.Ope Opeli Law: 500 Milyon
Law'sız Ope Ope : En az 10 Milyar
Law'a ne demeliyiz?
Dikkatimi çekti de Vivinin luffyi yumrukladığı sırada luffyden kan akıyor, vivi istemeden haki mi kullanmışDünyanın en büyük abazası olcam, ne zamandan beridir hayal sayılıyor
One piecete her karakterle ilgili güzel birşey bulabilirsin, ama sanjinin yaptıkları ne olacak kendi arcında kendini sevdirmesi gerekirken 800 bölümlük ana karakteri karatersiz yaptı ki en sevdiğim 2 karaterden biridir luffy.
Bide orda sanji araya girmesiydi aşağıdaki gibi bir sahne olcaktı kötü gibi görünüyor ama iyi.
Keşke kesseymiş ikisini de çöplerden kurtulurdukSanji olmasa Nami'yide kesecekmişya bu zoro
Çünkü oda bir noktadan sonra çoğu sahnede luffynin lastik olduğunu unuttu bence serinin ilk bölümlerinde şuan resmini bulamam ama bir sahne var hani buggynin olduğu bölümler namı vuruyor falan sonra luffy acıtmadı zaten diyor sonraki bölüm nami luffynin şapkayı dikerken kızıp elindekin iğneyi batırıyor diyor ki senin canını anca böyle yakabiliyorum.Dikkatimi çekti de Vivinin luffyi yumrukladığı sırada luffyden kan akıyor, vivi istemeden haki mi kullanmış
Edit: Manga da bile burnu kanamış luffynin